Kaksi Zombie Pelit Eiku Kolmas

“Zombie Games” on hauska uusi versio vanhasta arcade-pelistä, jota me kaikki pelasimme nuorempana. Näissä peleissä joukko ihmisiä on jumissa ryhmän muiden selviytyjien kanssa sen jälkeen, kun jonkinlainen virus on tappanut kaikki muut. Ainoa tavoitteesi tässä pelissä on päästä läpi useita tasoja ja ampua zombeja, jotka reunustavat tietä turvallisuuteen. Grafiikka on melko graafista ja sisältää monia verestä vuodatettuja kohtauksia sekä muita kammottavia kuvia. Mielestäni tämän tyyppinen peli voi olla varsin koukuttava, varsinkin jos nautit zombie-tyylilajista.

“Zombinis” -pelissä pelaat yhtenä viimeisimmistä virustartunnan saaneista kaupungista. Sinun on löydettävä tapa paeta ennen yön laskua ja selviytyä aamunkoittoon asti, jotta voit palata kotiin. Vaikka tässä pelissä on useita muita tasoja, huomasin, että yksi taso, joka oli kiehtovin, oli se, jossa saat tappaa kaikki zombit, jotka hyökkäävät sinua alussa. Nämä hyökkäykset tapahtuvat säännöllisesti koko pelin ajan, ja on hieno tunne nähdä, että kaikki verestä vuodatetut zombeja puhalletaan haulikolla.

“Zombie Files: The Hunt” -pelissä pelaat yhtenä monista eloonjääneistä, jotka yrittävät suojata kotiasi lähestyvästä voimasta. Tämä peli on samanlainen kuin ensimmäinen, jota pelasimme, mutta sen sijaan, että tapat zombeja joka kerta, kun astut huoneeseen, sinun on suoritettava tutkintatehtäviä ja hakkeroitava tietokonejärjestelmiä saadaksesi tietoa vihollisesta. Ensimmäisen pelin tavoin, jos et löydä etsimääsi luettelosta, se on löydettävä kentältä tai päiväkirjan kautta. Vaikka minusta tuntui, että tällä pelillä on kunnollisia tavoitteita, se ei ollut kovin jännittävä pelata, ja usein juoni oli ennustettavissa.

“Zombie Solitaire” on todennäköisesti kaikkein tylsin peli kolmessa luetellussa. Yksinkertaisuudesta huolimatta pystyin silti jatkamaan pelaamista, koska halusin todella selvittää, kuinka tarina eteni. En todellakaan välittänyt tarinasta, mutta sillä oli taipumus turhautua, kun pääsin tavoitteeseen vain pelin siirtymiseksi eteenpäin edes edistämättä sitä. Vaikka pidän yleensä lineaarisista peleistä, on joskus vaikea edetä pelin läpi, jos et ole selvittänyt, missä seuraavan vaiheen pitäisi olla.

Kaiken kaikkiaan minun on sanottava, että alkuperäinen “Zombi” oli paljon parempi kuin remake. Vaikka ensimmäinen peli pelasi paljon paremmin ja sillä oli parempi juoni, alkuperäinen onnistui tekemään sen, mitä hyvän zombipelin pitäisi. Se houkutteli minua haluamaan pelata uudelleen, ja vaikka löysin toisen pelin, jolla on hetket, suosittelen silti pelaamaan ensimmäisen, jos voit. Jos olet klassisten zombipelien ystävä, pidät varmasti hauskaa “Zombie Solitaire” -sovelluksen kanssa ja todennäköisesti houkutat kokeilemaan myös kahta muuta peliä.

Molemmat alkuperäiset pelit ovat nyt ladattavissa. Jos pidät ensimmäisestä pelistä, pidät todennäköisesti näistä uudelleenjulkaisuista. Se on mukava muutos näissä zombipeleissä, ja vaikka en sanoisi, että ne ovat parempia kuin uudet pelit, ne ovat silti erittäin nautinnollisia. Ihmisille, jotka eivät ole vielä pelanneet näitä pelejä, kumpikin versio on yhtä nautinnollinen kuin toinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *