Jos olet vanhempi tai sinulla on lapsia, olet ehkä kuullut lelujen tuotemerkistä nimeltä Kahoot. Tämä on Playmobilin luoma opetuslelujen tuotemerkki, joka on ollut olemassa monta vuotta ja on tunnettu monien opetuslelujen luomisesta. Heidän on tiedetty haastavan jopa taitavimman lapsen, samalla kun he tarjoavat hauskan tavan oppia monista eri aiheista. Kaikkien vuosien kokemuksensa perusteella tällä alalla Playmobil on kehittänyt monia uusia nimikkeitä houkuttelemaan nuoria mieliä. Seuraavassa tarkastelemme tarkemmin yhtä näistä peleistä nimeltä Kaploo.

Tämä on interaktiivinen peli, jota voi pelata kahden pelaajan kanssa. Ensimmäinen pelaaja valitsee viidakon eläimen ja toinen pelaaja valitsee toisen eläimen saaliksi. Tässä pelissä eläin on sama; Ainoa ero on se, kuka on saalis. Peli tapahtuu viidakkoalueella, ja sinun tarvitsee vain tutkia viidakkoa, löytää ruokaa, välttää vaaroja ja taistella muita eläimiä vastaan, kun ne näkyvät ruudulla. Tavoitteena on syödä kaikki viidakon olennot ja päästä turvalliselle alueelle. Kun olet suorittanut etsinnän, saat pisteen ja julistetaan voittajaksi.

Pelin toinen puoli on hyvin samanlainen kuin alkupuolisko, vain että sinua pyydetään etsimään ruokaa. Jälleen sinun on tutkittava viidakkoa ja löydettävä ruokaa pisteiden saamiseksi. Ainoa ero tässä on, että sinun on vältettävä hyökkäämästä mitään näytölläsi ja vasta sitten pisteytät. Kun saavutat tason 2, löydät saman viidakon kohteen, mutta siitä puuttuu numero. Tämä tarkoittaa, että sinun on löydettävä kohde käyttämättä mitään esineitä, joita olet jo kerännyt.

Täällä sinun täytyy selviytyä 20 minuuttia ja käyttää paljon esineitä pysyäksesi terveenä ja välttääksesi kuoleman. Pelin edetessä opit käyttämään näitä esineitä erilaisten tehosteiden luomiseen. Määräajan ylittyessä näkyviin tulee pieni paneeli, joka sisältää pisteet. Mitä suurempi luku, sitä parempi, joten yritä olla juuttumatta alle sadan pistemäärään! Jos teet niin, peli päättyy ja sinun on aloitettava taso alusta alkaen.

Tässä pelissä on monia tasoja. Kun siirryt seuraavalle tasolle, löydät uuden viidakon pelaamiseen. Jälleen on monia esteitä, jotka on suoritettava ennen kuin sinut julistetaan voittajaksi. Kun pelaat enemmän tasoja, peli muuttuu haastavammaksi. Se vaikeutuu, kunnes viimeinkin saavutat viimeisen haasteen. Jännityksen lisäämiseksi näytössä näkyy jatkuvasti luettelo pisteistäsi sekä seuraava ja edellinen taso, jotta voit seurata sijaintiasi.

Vaikka pelin ensimmäisellä osalla on paljon yhtäläisyyksiä seikkailupelin omaisuuteen, toinen osa on hieman erilainen ja tarjoaa melko paljon mahdollisuuksia taitojen testaamiseen. Kun hallitset yksinkertaisen tehtävän ensimmäisellä tasolla, sinulle annetaan mahdollisuus valita objekti luettelosta. Jos onnistut, kysymys on “mitkä näistä esineistä ovat samanlaisia ​​kuin listasin?” Ja sinut palkitaan palkinnolla! Pelissä on monia tasoja, joten on monia asioita, joilla voit testata taitojasi parantamaan pisteitäsi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *