IO Sota Pelit

Niille, jotka rakastavat vauhdikkaita pelejä, minun on suositeltava, että hankit IOS-sotapelit. Se on Sick Kidsin uusi flash-peli, joka varmasti viihdyttää ja / tai opettaa sinulle yhden tai kaksi asiaa sotilaallisista strategioista ja operaatioista. Opit varmasti jotain tästä. Pienellä avulla voit kuitenkin varmasti osallistua siihen ilman, että sinun tarvitsee huolehtia niin paljon järkevyydestäsi.

Tämä peli on asetettu Afganistaniin aikana, jolloin amerikkalaiset ja heidän liittolaisensa taistelivat Talebania ja al-Qaidaa vastaan. Tarina pyörii nuoren yksityisen Jasonin ympärillä, joka pesee maihin keskellä taistelukenttää. Siellä hän kohtaa joitain paikallisia, jotka näyttävät käyvän kovaa taistelua paikallisen heimon kanssa. Kuten onnella olisi, Jason on juuri siirtymässä oikealle pelitasolle ja luokitellaan siten Private Grade -korttipaikkaan.

Sotilaalliset konfliktit ovat aina suosikki valinta pelikehittäjille ja kustantajille. Yksi syy siihen, koska se on aina ollut todistettu kaava viihteen luomiseen. Taistelupelipeleissä on hienoa, että niitä voidaan pelata sekä mobiililaitteilla että tietokoneilla. Tämä tarkoittaa, että voit pelata sitä aina kun löydät siihen aikaa.

IOS War Games on saatavana kolmessa tilassa: Story-tila, joka on pohjimmiltaan aivan kuin perinteinen flash-peli, jossa sinua pyydetään selviytymään ja selvittämään, mitä seuraavaksi tapahtuu. Tässä skenaariossa autat Jasonia selvittämään, mitä paikallisille tapahtui ja kuinka selviytyä alueella. Yksi asioista, jotka huomaat, on pieni grafiikka, joka sekoittaa näytön. Ne ovat söpöjä, mutta eivät todellakaan ole sellaisia, joita haluat tarkastella koko ajan pelatessasi. Grafiikka voi myös hidastaa peliä, joten on parasta pitää laite tasaisella alustalla.

Ultimate Attack on edellisen pelin intensiivisempi versio. Siihen sisältyy enemmän strategiaa ja suunnittelua, mikä vaatii sinua käyttämään useita strategioita vihollistesi huijaamiseksi. Saat myös ottaa erilaisia ​​karttoja ja taistella vihollisten aaltoja vastaan. Paha asia on, että tarinaa ei ole paljon, mutta sillä ei ole väliä, koska rakastat silti peliä. Hauska osa on tietokoneen voittaminen, se on oikeastaan ​​kaikki.

Combat War Games on todennäköisesti suosituin sotapelityyppi verkossa. Tämä johtuu siitä, että se on hyvin realistinen ihmismielen kykyjen suhteen. Aivan kuten minkä tahansa muun pelin, sinun on hioa taitojasi voittaaksesi vastustajan. Hyvä asia on kuitenkin se, että tietokonetta on erittäin helppo voittaa. Kuten sanoin aiemmin, sinun on valmistauduttava pitkään taisteluun taistelukentän läpi. Se on yksi parhaista taistelusotapeleistä ja se pitää sinut miehitettynä pitkään.