Ilmaiset Pelit Pasianssi

Ilmaiset pasianssipelit ovat ihanteellinen tapa viettää aikaa lounastunnin aikana tai kun sinulla on pitkä ja tylsä ​​työmatka. Jos pelaat ilmaisia ​​online-pelejä, huomaat, että pasianssia on monia eri versioita. Jotkut suosituimmista niistä ovat Blackjack, Clue ja Spades. Jokainen näistä on erilaisia, mutta ne ovat hyviä tapoja viettää aikaa ja saada hyvä tunne pelaamisesta.

Game Zone on yksi parhaista paikoista pelata ilmaisia ​​pasianssipelejä. Täällä voit valita monenlaisista klassisista pasianssipeleistä. Näihin kuuluu peli nimeltä Nickelspot. Tämä haastaa sekä logiikkasi että kykynsä hallita tunteitasi, jos aiot käyttää samaa strategiaa kaikissa liikkeissäsi.

Toinen Ugame-vyöhykkeeltä saatavilla oleva peli on nimeltään Lemonade Tycoon. Se on yksinkertainen pasianssityylinen peli, jossa sinun on rakennettava limonaditeline ostamalla kortteja ja asettamalla ne asiakkaan eteen ansaitaksesi rahaa. Tietysti sinun on myös myytävä niitä ansaitaksesi rahaa. Sinun on asetettava kortit, joiden avulla asiakas voi valita yhden limonadin kolmesta pullosta peräkkäin, tai heidän on pidettävä korttinsa.

Sitten on Pähkinänsärkijäpeli. Tämä vaatii hienoa motorista taitoa ja käden ja silmän koordinaatiota. Sinun on järjestettävä mutterit oikein niin, että ne muodostavat kuvion pelilaudalla, ja sitten sinun on tehtävä kaikki mahdolliset liikkeen vaaditut pelikierrokset. Kun onnistut sijoittamaan kaikki mutterit oikeaan kuvioon, peli päättyy ja siirryt seuraavalle kierrokselle.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on tavallinen pasianssipeli. Tämä on kuin tavallisen pasianssin pelaaminen, jossa sinun on poistettava korttirivit. Hieman enemmän ajatellen voit voittaa pelin vain yhdellä poistettavalla kortilla. Jos onnesi jatkuu, voit luottaa siihen, että voitat pudottamalla yhden kortin kannelta.

Kaikki nämä ovat vain muutamia ilmaisista online-peleistä, joita voit pelata pasianssin kanssa. Ne voivat vaihdella helpoista versioista haastaviin versioihin, jotka antavat sinulle todella haastavan ajan. Parasta on, että kaikki nämä ovat ilmaisia. Sinun ei tarvitse maksaa senttiäkään nauttia niistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *