Ilmaiset Pc Pelit

Ilmaisia ​​PC-pelejä on kaikkialla, ja on hämmästyttävää, kuinka paljon vaihtelua on. Ota neuvoani – jos etsit ilmaisia ​​PC-pelejä, siirry verkkoon ja katso! Verkosta löydät kaikenlaisia ​​juttuja, joita voit ladata ja pelata huvin ja rahan puolesta samanaikaisesti. Se on todella upea kokemus. Jos haluat ilmaisia ​​PC-pelejä, siirry verkkoon nyt.

Tässä artikkelissa tarkastelemme Steamin parhaita ilmaisia ​​pelejä nyt. Onko sinulla mielikuvitusta pelottavasta virtuaalisesta etsinnästä vanhanaikaisen unohdetun virtuaalisen ampujan kautta? Imperiumin vai vanhan koulun ikä? Ehkä pidät mieluummin uudesta seikkailusta fantasia-tyylilajissa, ehkä taistelulajissa Tactics & Glory -sovelluksen kanssa, tai ehkä 80-luvun klassiset strategiapelit ovat enemmän makusi perheellesi? Olitpa sitten mikä tahansa, löydät jotain, joka sopii sinulle täydellisesti.

Suuri suosikki lasten kanssa on pelata Age of Empire. Kuten todellisuudessa, Age of Empire on uraauurtava avoimen lähdekoodin RPG-toimintapeli, jossa hallitset yhtä monista historiallisista aikakausista (“hyvä”, “huono” ja “koalitio”) ja rätti-tag joukko sankarihahmoja yrittää tuoda rauhaa galaksiin. Historiallisten yksityiskohtien korostaminen tekee siitä erittäin kiinnostavan pelin, erityisesti taistelutilassa, jossa sinun on osoitettava taktiset ja sotilaalliset taitosi taisteluiden voittamiseksi. Kuten monissa moderneissa RTS-peleissä, tavoitteena on kaapata mahdollisimman paljon alueita ennen kuin vastustajasi tekee.

Toinen PC: n parhaista parhaista ilmaisista peleistä on pelata Final Fantasy. Oletko koskaan kuvitellut, että sarja vuoropohjaisia ​​taktiikka- ja toimintapelejä voisi olla myös hauskaa? Final Fantasy on yksi niistä sarjoista, jotka ovat aina olleet hauskoja tarinarivistä tai pelitiloista riippumatta. Final Fantasy -ohjelmassa olet kutsija, etsimässä ja käyttämällä voimakkaita Eidoja, joita sinun täytyy kouluttaa ja joilla on vahvemmat suhteet pelin läpi. Vaikka tarina voi olla toisinaan hidasta, Final Fantasy on yksi parhaista toimintapelisarjoista, joten sitä on ehdottomasti odotettava.

Jos haluat nähdä hieman enemmän taistelua ja enemmän Final Fantasy -tarinaa ja sinulla on enemmän aikaa kuin luultavasti, kannattaa ehkä tarkistaa Final Fantasy Online. Se on enemmän tekstiä painava kuin jotkut vanhemmat pelit, mutta silti tarjoaa suuria etuja. Näet tavallisen vuoropohjaisen taistelujärjestelmän, aivan kuten alkuperäinen, ja voit myös valita perinteisen offline- tai online-pelin välillä. Jos etsit jotain, joka käyttää Final Fantasy -kaavaa, niin tämän pitäisi olla jotain harkittavaa. Se on samanlainen kuin vanhat Final Fantasy -pelit, koska se tarjoaa tarinaa, tehtäviä, hirviöitä ja muita elementtejä, vaikka sillä on myös hieman enemmän tarjottavaa.

Jos pidät strategiapeleistä, joihin liittyy eniten esineiden sieppaamista, tasaaminen nopeasti ja pystyt rekrytoimaan ja kehittämään oman hahmosi, sinun kannattaa kokeilla Eve Onlinea. Eve Online ei ole kuin mikä tahansa muu ilmainen peli, jota voit pelata verkossa, joten se haastaa sinut enemmän kuin mikään muu. Peli itsessään on keskittynyt resurssien keräämiseen, taloutesi rakentamiseen ja jopa hyökkäyksiin ja taistelemiseen vihollispelaajien kanssa pomo-hahmojen poistamiseksi ja pelin voittamiseksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *