Il Aiskierrokset Ilman Talletusta

Voi olla melko tehtävä oppia pelaamaan golfia ilman talletuksia IL-kierroksillesi ilman talletusten alennuksia. Ensinnäkin, haluat ehkä tehdä tutkimuksen ja selvittää, minkä tietyn kierroksen pelaat ilmaisilla kierroksilla, joita ei tarjota bonuksena jäsenyytesi kanssa. Kun olet valinnut haluamasi kierroksen, sinun on selvitettävä, saatko saman tarjouksen avoimella kentällä tai golfkentällä, saatat pelata, jos ostat kierroksesi verkosta. Voit yleensä säästää rahaa, jos ostat kierroksesi verkosta ja tulostat sitten saman päivän kortit, mutta näin ei aina ole. Jotkut paikat tarjoavat tuotteitaan vain tietyn ajan verkossa, ja sinun on odotettava siihen aikaan, jos haluat ostaa kierroksesi heiltä.

Sinun tulisi myös tarkastella kuinka monta ihmistä tulee osallistumaan kierroksellesi. Jos aiot käyttää IL-kierroksia ilman talletusta, muista sijoittaa itsesi muiden jäsenten rinnalle, jotka ovat yhtä hyviä päteviä pelaajia kuin sinäkin. Se voi olla hieno idea harjoitella muiden pelaajien kanssa, mutta varmista, ettet yritä hyödyntää heidän kyvyttömyyttään pelaamalla liian itsevarmasti ja yrittämällä lyödä massiivisia asemia voittaaksesi.

On parasta, jos opit pelaamaan golfia hyvämaineiselta ohjaajalta. Tämän avulla voit saada paljon enemmän itseluottamusta. Kun opit pelaamaan, sinun tulisi aina asettaa tavoite ja työskennellä kovasti tavoitteen saavuttamiseksi joka kerta kun pelaat. Monet golfkentät tarjoavat nimitetyn ohjaajan auttamaan uusia jäseniä. Tarkista, millaisia ​​IL-kierroksia ilman talletusta on saatavana tietyltä golfkentältäsi.

Kun tunnet itsesi riittävän luottavaiseksi, haluat todennäköisesti liittyä harjoitteluun ammattitaitoisen ohjaajan kanssa. Jotkut ihmiset haluavat työskennellä mieluummin ystävän kanssa, kun taas toiset haluavat yksityisen opetuksen yhden oman pelaajansa kanssa. Jos päätät työskennellä yksityisesti, sinun on oltava varovainen jatkaessasi. Sinun on kohdeltava ohjaajaa kunnioittavasti, koska hän antaa sinulle arvokasta ammatillista neuvontaa.

Älä pelkää esittää kysymyksiä, kun opit. Hyvä ohjaaja vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi ja antaa sinulle palautetta keinustasi sekä tarjoaa parannusehdotuksia. Kokeile löytää ohjaaja, jolla on runsaasti kokemusta golfpelistä. Heidän ei pitäisi vain opettaa sinulle perusasioita, mutta heidän on myös pystyttävä tunnistamaan heikkoutesi ja tekemään tarvittavat muutokset, jotta sinusta voi tulla parempi pelaaja. Esitä paljon kysymyksiä ja varmista, että he tietävät mitä he puhuvat.

Jos aiot pelata IL-kierroksia ilman rahaa tällä kaudella, saatat huomata, että tavalliseen ohjelmaan pääseminen on vielä vaikeampi. Jotkut kurssit eivät yksinkertaisesti tarjoa ohjelmaa, jolla on raharajoituksia. Toisilla voi olla rajoituksia laukausten määrälle, jonka voit ottaa jokaisella kierroksella. Kalliimmilla kursseilla on usein tiukemmat vaatimukset liittymiseen ja pysymiseen klubissa. Vertaa aina käytettävissäsi olevia vaihtoehtoja varmistaaksesi, että pelaat mahdollisimman korkealla tasolla.