Huntter Willey Peli 1001

Huntler Willey Game 1001 on yksi halutuimmista ja pidetyimmistä metsästysvarusteista. Niille, jotka rakastavat ulkona ja arvostavat laatua, tämä tuote tarjoaa juuri sitä. Se on erittäin kompakti ja kevyt, mutta silti erittäin tehokas pelkän voiman suhteen. Se on täydellinen aloittelijalle, joka haluaa aloittaa jousella ilman, että täysikokoisen jousi lisää painoa.

Huntler on erittäin käyttäjäystävällinen, joten se on erittäin kätevä käyttää tien päällä. Toisin kuin monet muut GPS / CD Bow -järjestelmät, tämä on yksi, joka tulee sisäänrakennetulla muistikortilla, joka tallentaa erilaisia ​​metsästysasetuksia ja merkkejä. Näitä ovat etäisyys, tuulen suunta ja nuolen nopeudet. Tämä on ihanteellinen vasta aloittelevalle henkilölle, koska hän voi testata taitojaan käyttämällä kortin Bowhunting-asetuksia ja siirtää sen sitten jouselleen.

Yksi Hunterin suurimmista ominaisuuksista on keulan syöttölaite. Tämä antaa sinulle tasaisen ampumatarvikkeen ilman, että sinun tarvitsee tuhlata aikaa jousella odottaaksesi lataamista. Jos aiot metsästää kesäkuukausina, voit olla varma, että jousi on huippukunnossa pitkiä matkoja varten. Suuren säilytysastian ansiosta keula on helppo kuljettaa paikasta toiseen.

Se, että metsästäjä on niin käyttäjäystävällinen, ei ole jotain, jota pitäisi ottaa kevyesti. Se on luultavasti yksi markkinoiden helpoimmista jousista. On joitain omistajia, joilla ei ole juurikaan kokemusta metsästyksestä, mutta ovat olleet erittäin tyytyväisiä ostokseen. Keula on helppo puhdistaa, ja monet on peitetty liinalla, jotta verhoilu ei vahingossa naarmuisi. Nähtävyydet ovat siirrettäviä, mikä tarkoittaa, että metsästäjä voi säätää niitä mihin tahansa suuntaan auttaakseen heitä saaliin löytämisessä. Se, että on niin paljon vaihtoehtoja ja lisävarusteita, tekee tästä loistavan vaihtoehdon kaikille, jotka haluavat päivittää metsästystarvikkeitaan.

Kun sää kylmenee tai sataa, metsästäjän ei tarvitse huolehtia jousensa tuomisesta ulos tarkastamaan sitä. Tukeva muotoilu pitää sen turvallisena ajoneuvossa tai missä tahansa säilytystilassa, johon haluat pitää sen. Monet ihmiset haluavat säilyttää Bowhunterinsa kotona, mutta pitäminen yhdessä näistä säiliöistä voi tarkoittaa, että se on sesongin ulkopuolella. Kun on tulossa erityinen tilaisuus, jota haluat metsästää, tämä tuote on ehdottomasti loistava valinta.

Kun metsästät jousella, haluat aina, että aseesi on valmis, mutta turvallisuus on tärkeää. Jousi ja nuoli voivat vähentää mahdollisuuttasi loukkaantua metsästyksen aikana. Pieninkin metsässä oleva eläin voi olla vaarallinen, mutta metsästäjä voi vähentää loukkaantumismahdollisuuksiaan yksinkertaisten turvatoimien avulla. Laadukkaalla jousella ja nuolilla saat enemmän irti metsästyskokemuksesta. Nämä jouset ja nuolet tekevät käsittelemään vahvoja eläimiä kentällä, ja niillä on katseenvangitsija, joka kiinnittää huomion nimesi ja omaisuuteesi.