Hotelli Aulanko Kylpylä

Hotelli Aulanko Spa sijaitsee vehreän vehreyden keskellä Venna-järven rannalla Alappuzhassa, Keralassa. Tämä hotelli on yksi Intian suosituimmista luksuskylpylöistä, samoin kuin merkittävä muun Etelä-Intian luksuskylpylöiden joukossa. Kuten nimestä voi päätellä, tämä hotelli on rakennettu Aulanko-joelle. Se oli alun perin huutotemppeli, joka rakennettiin Herra Aulankon muistoksi, jonka oletettavasti hukkui sinne sen jälkeen, kun ryöstetyt keraliitit hyökkäsivät.

Hotellissa on kolme ravintolaa, joissa tarjoillaan ruokia ympäri maailmaa, ja se on yksinomaan intiimi ruokailukokemus. Hotellissa on yhteensä 39 huonetta, joissa on kaikenlaisia ​​mukavuuksia, kuten sauna, höyrysaunat, hieronta, poreallas, teehuone ja paljon muuta. Kaikissa huoneissa on televisio, ilmastointi ja oma kylpyhuone ja parveke. Siellä on ilmainen päivittäinen siivouspalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen all-inclusive-paketit nauttimaan vaivattomasta oleskelusta näissä ylellisissä ja rentouttavissa kylpylöissä.

Hotelli tarjoaa erilaisia ​​spa-palveluita. Kaikki hotellin tarjoamat palvelut ovat keskittyneet kehon ja mielen virkistämiseen. Hotelli järjestää joogatunteja vieraille. Hierontaa, mutamaskia ja kuorintanaamioita tarjotaan yhdessä joogatuntien kanssa. Hotellissa on myös höyrysauna, mutapakkaus ja kuorintahoitoja.

Hotelli järjestää myös joogatunteja, pilates-tunteja, joogameditaatiota ja aromaterapiaistuntoja heidän spa-keskuksessaan. He tarjoavat saunapaketteja näiden palveluiden kanssa. Heillä on pieni kokoelma ylellisiä ja deluxe-hotelleja, kuten Hotel Aulki Spa, Ashoka Continental, Srinagar Rambin Spa, Sathminum Spa, Hotel Leela Palace, Hotel Taj Krishna, Hotel Tripeak Retreat jne.

Hotel Aulki Spassa on paljon kylpylöitä. Nämä kylpylät on varustettu nykyaikaisilla laitteilla ja hyvin varustetulla henkilökunnalla. Nämä kylpylät tarjoavat laajan valikoiman palveluita, kuten jalkojen vyöhyketerapia, kasvohoidot, hieronnat, manikyyrit, jalkahoidot jne. Hotellin kylpyläkeskusten tarjoamat palvelut ovat maailmanluokan. Niitä tarjotaan kohtuuhintaan, jotta jokaisella on varaa niihin helposti.

Nämä hotellit ovat aivan Intian kaikkien nähtävyyksien ytimessä. Siksi on helppo löytää täydellinen paikka viettää lomasi. Ainutlaatuisen viehätyksensä ja ystävällisten palvelujensa ansiosta sinun ei ole vaikeaa löytää suosikkipaikkasi. Hotellin spa-keskukset ovat hyvin varusteltuja erilaisilla kauneushoidoilla ja tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen vierailleen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *