Hotel 626 Game

Jos uskallat olla rohkea, oma hotellihuoneesi voi odottaa sinua, kun pelaat Hotel 626 -peliä. Matka tämän mielenkiintoisen hotellin läpi koostuu yksitoista tasosta, jotka kaikki sisältävät uuden kammottavan palapelin tai kammottavan haasteen. Pelaat tänä perjantaina Hotel 626: ta, joka on toinen Scary-sokkelopeleistä. Olen varma, että tiedät jo, että se ei ole vain yksi flash-peli; sen sijaan se on virallinen osa franchising-ohjelmaa sekä täysin erilainen peli kuin muut. Ja nyt sinulla on toinen syy pelata tätä upeaa peliä! Tässä on, mitä sinun tarvitsee tietää siitä:

Hotel 626 -pelin tarina on asetettu vuonna 2020. Kaksikymmentä vuotta vanha korkeakouluopiskelija, kamppailen identiteettikysymyksiinsä kanssa, vierailee “vanhalta mieheltään” (eli Halloween-demonilta), joka vie hänet pitkällä, jännittävällä matkalla ajassa taaksepäin. Matkan varrella hän tapaa kuolleet ja ghoulit, muinaiset voiman kohteet. Sinun on autettava häntä palaamaan nykypäivään ja selvittämään, kuka koko asian takana on. Koko matka koostuu osoita ja napsauta -peleistä, joissa napsautat hiirellä ruudulla olevia esineitä ja esineitä ja ratkaiset pulmia saadaksesi lisää salaisuuksia hahmosi taustasta.

Nyt kun peli on julkaistu, on jo paljon ihmisiä, jotka yrittävät pelata sitä. Monet ihmiset kuitenkin ihmettelevät, mistä saada ilmainen pelottava online-peli. No, voit ehdottomasti saada kopion hotelli 626 -pelistä sen virallisilta verkkosivuilta. Noudata vain sen kotisivun ohjeita ja voit ladata pelin hetkessä.

Kun olet ladannut Hotel 626 -pelin, voit aloittaa pelaamisen heti. Peli on erittäin viileä ääni, joka saa sinut heti pelottamaan joka kerta, kun kuulet sen. Tämä ääni kuitenkin hiipuu jonkin ajan kuluttua, jolloin sinulle jää kylmää aina, kun kuulet sen.

Pelin tarina on aivan yhtä siisti kuin grafiikka ja ääni. Heti kun aloitat pelaamisen, huomaat, että tällä hotellilla on melko erikoinen historia, jota varmasti rakastat. Kun siirryt huoneesta toiseen ja kohtaat kaikenlaisia ​​outoja ja kauhistuttavia olentoja, huomaat, että tämä on peli, jossa on paljon pimeyttä. Jos haluat pelata hotelleja 626 ilmaiseksi verkossa, sinun on saatava ilmainen huone 626 ladattavaksi ilmaisia ​​online-kauhupelejä nyt.

Kun nukut mukavasti yöllä, heräät näytölle, jossa kerrotaan, että seuraava vieras on valmis astumaan hissille. Sitten huomaat, että vieraita on paljon ja he saapuvat hissille ennen sinua. Sitten sinun täytyy päästä ulos tungosta hissistä ja edetä aulaan. Kun saavut vastaanotoon, huomaat, että on monia ihmisiä, jotka odottavat vuoroaan hissille. Jos pelaat hotelleja 626, nautit varmasti tästä jännittävästä pisteestä, koska se on ollut yksi sarjan pelottavimmista jaksoista tähän mennessä.