Hertan Maailma Pelaa

Herta’s World on monen pelaajan verkkopohjainen roolipeli. Se tapahtuu itse asiassa ympäri maailmaa. Peli on ollut tekemässä yli kuusi vuotta, ja kehitys on vasta alkanut. Tässä suhteessa sitä on pidetty seuraavana suurena asiana MMORPG-peleissä (Massive Multiplayer Online Role Playing Games).

Peli on asetettu noin puoli tusinaa paikkoja ympäri maailmaa. Pelaajat löytävät itsensä Yhdysvaltojen keskikaupungista, Lontoosta, Pariisista, New Yorkista ja Sydneystä sekä useista muista paikoista niiden välillä. Pelaaja voi halutessaan olla osa viranomaisia ​​tai käsitellä rikollista elementtiä. Kussakin paikassa on myös lukuisia tehtäviä. Matkan varrella he kohtaavat myös hirviöitä ja muita mielenkiintoisia asioita.

Niille, jotka tuntevat MMORPG: t, tiedät, että suurin osa näistä peleistä sisältää jonkinlaista taistelua ja erilaisten vastustajien ottamista. Kun Hertan maailma pelaa, on taisteluita, jotka vaativat myös strategiaa ja ajattelua. Pelaajien on ajateltava paitsi mitä heidän pitäisi tehdä seuraavaksi, myös sitä, mitä heidän pitäisi hyökätä. Se on varmasti edistyneempi kuin monet MMORPG: t.

Pelissä on kuitenkin erittäin vahva PvP-komponentti. Tässä osassa peliä pelaajat osallistuvat suuriin pelaajakilpailuihin. Nämä kilpailut asettavat pelaajat, joilla on eritasoinen kokemus, toisiaan vastaan ​​pyrkien tulemaan pelin tehokkaimmaksi hahmoksi. Mukana on myös joitain palkintoja. Nämä palkkiot ovat rahaa, esineitä ja muita palkintoja, jotka ovat vain huippupelaajien käytettävissä.

Pelin ennakkotilanneille on annettu myös joitain ylimääräisiä bonuksia. Jotkut näistä bonuksista sisältävät erityisiä saavutuksia, jotka antavat pelaajille erityisiä etuja ja / tai ominaisuuksia. Esimerkiksi pelin laajennusten ostajat saavat ilmaisen vaihtoehtoisen puvun sekä ilmaisen lemmikin. Muut bonusominaisuudet voivat osallistua kuukausittain kuumiin kilpailuihin sekä voittaa paikan tulostaulukoissa. Jos haluat kiivetä maailman tikkaiden yläosaan, sinun on aloitettava.

Peli on tietysti ilmainen kaikille, jotka haluavat pelata. Se osoittaa varmasti, kuinka pitkälle online-peliteknologia on tullut ja kuinka luovia ihmiset voivat olla. Se on ehdottomasti kiehtova katsaus siihen, mitä voidaan saavuttaa, kun joukko ihmisiä kokoontuu pelaamaan peliä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *