Harry Potter Ja Viisasten Kivi Lautapeli Ohjeet

Harry Potter ja viisasten kivi ovat lautapeli, jonka JK Rowling suunnitteli osana hurjasti menestyvää Harry Potter -sarjaansa. Tämä peli tarjoaa loistavaa viihdettä ja antaa lapsille syvällisen katsauksen taikamaailmaan. Tätä peliä on kaksi osaa, joista kukin voidaan pelata yhdessä istunnossa tai jakaa useita päiviä. Tässä on joitain Harry Potterin ja Philosopher’s Stone -lautapelin perusohjeita, jotta pääset alkuun.

Pelin ensimmäinen osa kattaa asetuksen määrittämisen. Lasten on istuttava mukavalle tuolille, ja heidän on tuotava mukanaan paperi ja kynä, jotta ne muistuttavat, miten asiat on asetettava pöydälle. Tässä osiossa lapset voivat kokeilla kaikenlaisia ​​erilaisia ​​asetteluja. He voivat sekoittaa ja sovittaa kappaleita, käyttää eri värejä tai jopa vaihtaa laattojen järjestystä.

Toinen osa keskittyy itse peliin. Lasten on valittava lauta, asetettava palaset siihen ja asetettava sitten Harry Potter -kirjansa sisälle. Ajastin näyttää, kuinka kauan on kulunut viimeisen kirjan kääntämisestä. Tämä osa antaa lapsille harjoitella strategioiden muotoilua ja tauluviestien lukemista samanaikaisesti. Heidän on mietittävä, mikä kirja menee seuraavaksi ja mikä ruutu tarkoittaa sitä valitun kirjan mukaan.

Kolmas osio antaa pelaajille mahdollisuuden käyttää pöydän viestejä. Tämän osan avulla he voivat keskustella erilaisista aiheista, kuten loogisesti järkevistä pareista tai tosielämän tapahtumiin perustuvista pareista. Tätä voidaan käyttää myös kannustamaan pelaajia ajattelemaan elämässään olevia aiheita, kuten valmistumispäivä tai vastasyntyneen syntymä. Tätä ajanjaksoa voidaan käyttää myös antamaan lapsille käsitys ajanjaksosta, jonka aikana he elävät näytelmän aikana. Tämä auttaa heitä keksimään merkityksellisempiä vastauksia, kun he lukevat taulukkoviestejä.

Potter ja filosofien kivi on suunniteltu siten, että kaikki pelaajat voivat pelata sitä taitotasostaan ​​riippumatta. Jos olet uusi lautapeleissä, tiedät mielellämme, että se sisältää hyvin yksinkertaisia ​​sääntöjä, joita kuka tahansa voi oppia ja noudattaa. Se vaatii vain yksinkertaisen asennuksen ja pelaajat voivat aloittaa pelaamisen hetkessä. Lautapeliohjeet löytyvät helposti netistä niille, jotka haluavat pelata ilman, että heidän tarvitsee lähteä kodin mukavuudesta. Tämä voi parantaa huomattavasti aloittelevien pelaajien oppimiskäyrää, jotka haluavat oppia ja tulla paremmiksi pelissä.

Potter and the Philosophers Stone -lautapeliohjeet löytyvät helposti useilta verkkosivustoilta, joissa on lautapelejä, joita kaiken ikäiset pelaajat voivat helposti pelata. Voit pelata peliä omassa ikäryhmässäsi olevien ihmisten kanssa tai jopa pelata sinua paljon vanhempien ihmisten kanssa. Ei ole väliä kenen kanssa pelaat tai missä pelaat, voit saada saman nautinnon pelistä kuin muut pelaajat saavat siitä. Peli on paitsi hauska pelata myös opettavainen.