Happy Class Pelit

Happy Class Games on suosituimpia pelejä kaiken ikäisille lapsille. Näitä pelejä ei pelata vain lapset, vaan ne myös auttavat pitämään heidät aktiivisina ja kiinnostuneina. Kun peliin liittyy fyysistä toimintaa, kuten juoksemista tai hyppäämistä, he osallistuvat todennäköisemmin. Muun tyyppiset pelit voivat auttaa heitä oppimaan uusia sanoja tai opettamaan heitä sosiaalisesta vuorovaikutuksesta.

Esimerkiksi onnellinen luokan kuva on peli, jota pelataan ryhmän opiskelijoiden kanssa, jotka työskentelevät yhdessä värittääkseen kuvaa. Opettaja antaa oppilaille tehtäviä, jotka vaihtelevat tietyn kuvan osan värittämisestä kyseisen lapsen nimeämiseen tai kaikkien luokan oppilaiden nimeämiseen. Kun he suorittavat tehtävänsä onnistuneesti, he saavat pisteitä, mikä antaa heille ylimääräisen kannustimen jatkaa osallistumistaan.

Jotkut pelit on rakennettu soittimien ympärille. Opiskelijoita pyydetään tunnistamaan erilaiset instrumentit ja sijoittamaan ne kaavioon. Kappaleet kuulostavat ääneen ja opiskelijat yrittävät tunnistaa kappaleen ja sen tekemiseen liittyvät sävelet. Kun ryhmä opiskelijoita voi soittaa kappaleen oikein, he ansaitsevat pisteitä. Luokan ikätasosta riippuen nämä voidaan ottaa useita kertoja ansaitaaksesi mahdollisimman paljon pisteitä.

Joitakin onnellisen luokan valokuvakilpailuja voidaan käyttää rohkaisemaan enemmän osallistumista luokkahuoneen toimintoihin. Pelin aikana oppilaita pyydetään sieppaamaan onnellinen luokan kuva samalla kun he harjoittavat toimintaa, kuten väritystä tai jopa kokeilevat uutta harrastusta. Jos he voivat tehdä sen onnistuneesti, heidät palkitaan joko tarralla tai tähdellä.

Yksi onnellisen luokan aktiviteetin parhaista asioista on se, että se saa opiskelijat ajattelemaan itsestään ja muista. He alkavat ymmärtää, että muut opiskelijat eivät ole samoja kuin he ovat. Eri onnellisten luokan pelien kautta opiskelijat alkavat tutkia kuka he todella ovat ja mitä haluavat tehdä parhaiten.

Opettajat voivat luoda onnellisen luokan suunnittelemalla, toteuttamalla ja seuraamalla toimintoja. Jos se tehdään tehokkaasti ja pienellä luovuudella, luokkahuoneesta voi tulla vilkas. Tällä tavalla lapset nauttivat osallistumisesta ja rakkaudestaan ​​luokassaan. Tätä ei voi missään luokassa pitää itsestäänselvyytenä. Se vaatii paljon suunnittelua ja hyvien strategioiden toteuttamista varmistaakseen, että lapset nauttivat toiminnasta, johon he ovat osallistuneet. Oikeiden strategioiden avulla ja luokan suunnittelusta voi tulla jännittävä ja hauska paikka olla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *