Gonzo’s Quest Megaways

Microgamingin Gonzo’s Quest Megaways -vetokokoelma sisältää yli kaksikymmentäyhdeksän erilaista peliä, mukaan lukien uusi lauta, jonka avulla voit nähdä seuraavan kortin. Tämä upea lauta ilmoittaa jopa, mikä kortti jatkuu värilevyllä ja mitkä laatat ovat edelleen ostettavissa. Tämä on täydellinen tapa lopettaa jokainen peliistunto, koska se tarjoaa sinulle paljon tietoa. Gonzo Megawaysin vetokoot sisältävät kaikki klassiset pelikappaleet, kuten King, Queen, Jack ja Fool. Ne sisältävät myös erityisiä kuvakkeita, jotka merkitsevät tiettyjä hahmojen ominaisuuksia, kuten kompassi ja Fleur-de-lis. Tämä tarkoittaa, että voit helposti tunnistaa, mikä merkki sinulla on kädessäsi ja että sinun on hylättävä.

Toinen hieno asia Gonzo Megawaysin vetokokoista on, että se sisältää useita bonuskierroksia, joita kutsutaan Mega-quake -ominaisuudeksi. Mega Quake -ominaisuus sisältää useita erittäin viihdyttäviä bonuskierroksia, kuten seuraavat: Stretch Goal, Mystery Chest, päivitetty kolikkopeli ja Quick Match. Nämä kierrokset toimivat kaikki hyvin ainutlaatuisilla tavoilla, mutta on yksi erä, joka todella erottuu: Stretch Goal. Mikä tekee tästä kierroksesta niin hauskan, että et tiedä mitä on tulossa viimeiseen minuuttiin asti. Venytysmaali on enemmän pisteitä sen sisältämien pieniarvoisten symbolien takia, ja sen vuoksi se on enemmän arvoinen, kun voitat vedon!

Monien muiden kiekkojen tavallisten kuvakkeiden lisäksi Gonzo Megawaysin vetokoot sisältävät erityisen symbolisarjan, joka näyttää seuraavan kortin. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse muistaa kelan symboleita, mutta voit heti tietää, mikä kortti on seuraavana symbolikuvion symbolien muodon ja värin vuoksi. Jos pelaat peliä Mega Earthquake -ominaisuuden avulla, bonuskierros ei ole yhtä nautinnollinen kuin jos käyttäisit tavallista kiekon lähtömenetelmää. Mutta lisätty aika voitollisen yhdistelmän tunnistamiseen on sen arvoinen.

Pelissä on myös joitain lisäominaisuuksia, kuten villi lähtöominaisuus ja hullu pukuyhdistelmä. Jos pidät ajatuksesta pelata jotain hieman erilaista, saatat pitää villistä kolikkopeleistä, koska pelissä on kahdenlaisia ​​kolikkopelejä, nimittäin Standard- ja Crazy-kolikkopelit. Nämä muuttuvat joka kerta kun asetat panoksesi. Villi-tila käyttää satunnaislukugeneraattoria määrittämään mitkä symbolit ilmestyvät ja mihin ne putoavat keloille, joten jos haluat kokeilla uutta villiä strategiaa, sinun on mentävä siihen.

Hullu pukutila antaa sinun ja ystäväsi luoda täysin erilaiset kuvakkeet, mukaan lukien punainen tiikeri-peliautomaatti. Joka kerta kun lyöt vetoa, luot täysin uuden kuvakkeen. Tämä on mielenkiintoinen tapa tehdä uhkapelistä hauskempaa, mutta siihen on kiinni, ja se on, että käytät vain yhtä kuvaketta jokaisessa tekemässäsi vedossa. Tämä tarkoittaa, että sinulla on oltava todella hyvä idea siitä, miltä symboli näyttää verkossa ja kuinka se laskeutuu rullille, ennen kuin voit kokeilla sitä.

Kaiken kaikkiaan peli voi olla erittäin koukuttava, varsinkin jos haluat kokeilla kättäsi voittamalla isoja jättipotteja. Parasta tämän online-kolikkopelin pelissä on, että kaikki rahasi talletetaan tilillesi turvallisesti, mikä tarkoittaa, että tilisi on suojattu, vaikka menetät sen jonkun muun huolimattomuudesta. Kun olet tottunut pelaamiseen, alat ansaita siitä hyviä rahaa, ja tarpeeksi pian olet valmis ostamaan pääpalkinnon pelin ladattavassa versiossa. Pelin ilmainen online-version pääpalkinto on varsin mukava, mutta joillekin ihmisille se ei välttämättä ole tarpeeksi iso palkinto motivoida heitä pelaamaan hyvin ja palaamaan pelaamaan jatkuvasti. Gonzon Quest Megaways RTP: n mukavuus on suuri tekijä niille, jotka nauttivat pelaamisesta online-peliautomaateilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *