Gonzo’s Quest Kokemuksia

Jos pidät piilotetuista esineistä, palapeleistä ja tunnelmasta tutkia outoa ja uutta maailmaa sankarisi kanssa, rakastat Gonzo’s Questia. Tässä vuodelta 2020 julkaistussa julkaisussa pelaajat otetaan mukaan Gonzo the Iguanan hassuihin seikkailuihin. Lähtökohtana on, että Iguanan Gonzo on ilkikurinen ja rakastaa tutkia. Hän on myös uskomattoman älykäs ja utelias, ja hänellä on salainen tehtävä, joka on täytettävä ennen lähtöä: hänen on löydettävä myyttinen kivi, joka avaa jumalien salaisuudet.

Tarina ja äänet on tehty erittäin hyvin, kuten seikkailupelistä odotetaan. Äänensiirrot ovat erittäin viihdyttäviä ja tuovat elämää peliin. Rakastin erityisesti sitä loppupuolella olevaa, jossa Gonzo sanoo jotain: “En aio tehdä vain vanhoja asioita. Tämä peli tulee olemaan niin hauskaa!”

Tarinan kokonaisuus on erittäin siisti ja äänipuhelut lisäävät sitä. Kohtaukset ovat värikkäitä ja kauniisti kuvattuja. Seikkailun aikana on paljon kerättäviä esineitä. Ne sisältävät tavanomaiset pulmaratkaisutaidot, kuvaan piilotetun aartekartan sekä useita muita työkaluja, jotka parantavat palapeliratkaisukykyjäsi. Ne ovat kaikki tasapainossa ja tarjoavat mukavan tasapainon viihteestä ja koulutuksesta.

Kun pelaat peliä, saat myös useita tasoja ja erikoistarvikkeita, joita voit käyttää matkustaessasi viidakon läpi. Esimerkiksi on villisika, jolla voit ratsastaa. Ruudun alaosassa on hätämerkki. Tämän napsauttaminen lähettää etsintä- ja pelastusryhmän sijaintisi. Sinulla on myös toinen karju, jolla voit ajaa, mutta sillä ei voi ajaa. Sen sijaan sitä voidaan käyttää vain staattisena merkkinä.

Voit ostaa tämän pelin tai ostaa koko Gonzo’s Quest -paketin. Paketti sisältää pelilevyn, taustakuvat, seikkailukirjan, Photoshop-sarjan ja joitain digitaalisia taustakuvia. Se on mukava paketti ja se todella niputtaa kaiken yhteen. Grafiikka puuttuu hieman verrattuna joihinkin muihin vastaaviin peleihin, mutta se on silti melko kunnollinen. Videopelin laatu ei ole paras, mutta silti nautinnollinen.

Jos pidät seikkailupeleistä, joissa on paljon pulmia, tämä on otsikko, josta nautit pelaamisesta. Se on melko lyhyt ja loppuja on useita. Pelin pelaaminen uudelleen antaa sinun toistaa erityisesti nauttimasi osat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *