Gonzo Quest Megaways

Ensimmäinen asia, jonka ajattelin kuullessani Gonzo Questista, oli millainen peli se oli? Olin kuullut pelistä, joka koski poikaa, joka on arkeologi, joka ratkaisee rikoksia ja jonka on tehtävä seikkailuja. Olen myös pelannut joitain pelejä, joissa on tämä elementti, mutta ei täysin. Joten mietin, onko tämä sama kuin he?

Ensinnäkin, se ei ole simulointipeli. Se on enemmän Choose Your Adventure -tyyppinen peli, jossa sinun on tehtävä päätös sen perusteella, mitä näet ja luet. Tämä, löysin, oli todella siistiä. Pidin siitä, että se oli erilainen kuin siellä olevat pelit, mutta pidin kuitenkin tarinasta.

Annan sille hieman kierteen. Pelissä on iso mysteeri, ja sinun on selvitettävä muutama asia. Yksi asia, josta pidän todella tarinasta, on se, että se kehittyy, kun siirryt eteenpäin peliin, ja kun paljastat lisätietoja juonesta.

Päähenkilö Quill on nuori tyttö, joka saa selville, että hänen isoäitinsä on hyvin sairas, ja häntä syytetään muun maailman pelastamisesta. Luonnollisesti hän ei tiedä, miten hän tekee tämän, koska hän on kokematon. Sinne tulet sisään. Aloitat yhdessä ystäviesi kanssa tutkia tapausta ja huomaat, että todellinen murhaaja on joku, jonka Quill oli yrittänyt pelastaa. Tämä liittyy pelin pääteemaan.

Kaikki nämä elementit on tehty hyvin. Pelissä on vain jotain, joka pääsee ihoni alle. Voisin katsella sitä uudestaan. Kuten mainitsin, sillä on ainutlaatuinen muoto, joka pitää sinut kiinnostuneena. Se eroaa suorittamistasi myllyseikkailupelistä, mutta se on silti hauskaa.

En halua antaa liikaa, koska voin sanoa vain niin paljon. Sanon, että grafiikka on vähän perusasioita, mutta se on samanlainen kuin mikä tahansa muu seikkailupeli. Pidän myös siitä, että voit sammuttaa suurimman osan ominaisuuksista, joita et tarvitse. Tällä tavalla voit pelata sitä muutaman tunnin, ja palata sitten takaisin ja saada kaikki pelin ominaisuudet, jos haluat. Jos olet kyllästynyt pelaamaan tarinaa ja haluat vain tutustua maailmaan, pelaa sitten Gonzo Quest Megaways!

gonzo quest megaways | peli | like} Kaiken kaikkiaan pidän pelistä todella. Se on nopeatempoinen, vähän kerrontaa ja hieman tumma. Sillä tavalla pidän tarinoista, joilla on pieni mysteeri. Odotan Ice Cream Gamesin tulevia pelejä ja toivon, että ne säilyttävät tyylinsä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *