Gigantti Jounsuun Pelit Valikoima

Internetissä on paljon Jounsuune-pelejä, eivätkä kaikki pelit ole luotu tasa-arvoisiksi. Sinun on tiedettävä, mitä tarjotaan ilmaiseksi ja mitä myydään hintaan. Tämä artikkeli näyttää sinulle valikoiman erilaisia ​​Jounsuune-pelejä, jotka uskon olevan joitain parhaita saatavilla olevia. Kaikkia näitä pelejä voi pelata verkossa ilmaiseksi, ja tarvitset vain tietokoneen ja selaimen.

Yksi ensimmäisistä Jounsuune-peleistä, jonka muistan nuoruudestani lähtien, oli se, jossa joudut käyttämään kaukoputkea katsellaksesi sinua ampuvaa vihollisen alusta. Oli myös joitain pelejä, joissa joudut ampumaan sinua kohti tulevia ilmapalloja. Yksi suurimmista eroista näiden ja nyt saatavilla olevien pelien välillä on yksityiskohtien taso.

Giant Japanissa oli ensimmäinen peli, jonka muistan käyttäneeni tietokoneellani nuorempana, se oli myös ensimmäinen peli, jota pelasin aikomuksessani kokeilla sitä. Tarina sisälsi purjehduksen Japaniin ja sen pinnan alla olevan tutkimuksen. Pelin koko konseptina oli etsiä aarteita ja ampua alas kaikki, mikä uhkaa venettäsi. Sinun piti tehdä tämä asettamalla luoteja sinne, missä luulit olevan luoteja.

Tässä pelissä oli kaksi vaikeustasoa, ja voit valita sen, mistä pidit eniten. Jos pelaat helpolla asetuksella, sinun on vältettävä törmäämästäsi vihollisiin. Kun pelasit vaikeammassa ympäristössä, tavoitteesi oli tuhota niin monta ilmapalloa kuin mahdollista ilman, että tapat vahingossa yhtään ystävällistä sotilasta. Jättisaarten tuhoamiseksi joudut käyttämään erilaisia ​​työkaluja, kuten “aluksia”, jotka voit ostaa kaupasta. Oli myös monia erilaisia ​​aseita, joiden avulla voit tehdä pelistä mielenkiintoisemman ja haastavamman. Jotkut heistä olivat melko alkeellisia, mutta nautin siitä erittäin, koska rakastin kerätä erilaisia ​​esineitä.

Pelin pelaamisen jälkeen minusta tuntui, että minun oli palattava pelaamaan sitä uudelleen, koska haasteet olivat liian kovia. Pohjimmiltaan minusta tuntuu useimmista markkinoilla olevista videopeleistä, joita olen pelannut viime vuosina. Laatu on heikentynyt merkittävästi, ja monet pelit eivät ole vain yhtä hauskoja pelata kuin ennen.

Pelihallipeleistä nauttiville ihmisille on tarjolla valikoima Jounsuun-jättiläispelejä. Voit pelata sitä myös verkossa, ja pelistä on saatavana monia eri versioita. Jos haluat pelata pelejä rauhallisemmassa ympäristössä, voit valita jonkin niistä versioista, joiden avulla voit pelata vain vapaa-aikaa. Hinta on kohtuullinen, ja sinun pitäisi pystyä löytämään kopio Giant Jounsuunista joko Nintendo Wii: lle tai PC: lle. Se on loistava peli, josta kannattaa varoa.