Eskon Villapaita Peli

Esko Sweater Game on lautapeli, joka vie sinut paikallisen kiinteistönvälittäjän kenkiin. Sinun on tehtävä sopimuksia ja valittava ominaisuuksia ostajien välillä. Kun olet valinnut muutaman kiinteistötarjouksen, Esko heittää sinulle luettelon muista ostettavissa olevista tarjouksista ja kiinteistöistä. Tämän jälkeen sinun on valittava ostettava kiinteistö Esko-taulusi vaihtoehtojen joukosta. Mitä enemmän ominaisuuksia valitset, sitä enemmän rahaa ansaitset.

Pelataksesi tätä peliä tarvitset tavallisen pelikorttipakan ja kynän. Tarvitset myös perustyökaluja, kuten palapelin ja juottimen. Pelin mukana tulee painetut pelikortit, mutta voit tilata myös räätälöityjä kortteja. Muista seurata pisteitäsi, jotta voit ansaita voittopisteitä ja bonuksia koko ajan.

Esko-puseropelin peruspeli koostuu neljästä pelistä: Buyer Market, Sellers Market, Auction ja lopuksi viimeinen kierros. Kaikki neljä peliä käyttävät samaa perusjoukkoa. Kun valitset kortteja, muista käyttää tavallisia korttipakkoja; mitään erikoiskortteja ei tarvita tämän suuren pelin pelaamiseen. Kun kaikille pelaajille on jaettu aloituskädensä, he aloittavat pelin vuorotellen. Kun jokaisella on oma vuoronsa, peli siirtyy silmämuotoon.

On olemassa monia erilaisia ​​strategioita, joita voit käyttää koko pelin ajan parantaaksesi voittomahdollisuuksiasi. Haluat esimerkiksi aloittaa ostamalla kiinteistön, joka on kannattavinta sinulle ja ostajalle. Useiden kiinteistöjen ostaminen antaa sinulle enemmän pisteitä, mutta pidä mielessä, että joudut maksamaan näistä kiinteistöistä maksuja sekä maksamaan niistä veroja. Mitä kannattavampaa omaisuutta ostat, sitä enemmän rahaa ansaitset.

Huutokauppatyyppisiä pelejä pelataan kahdella tavalla – yksi, sinun on käännettävä korttipino ja tehtävä hintatarjoukset. Jos vuorosi lopussa on vielä tarjoajia jäljellä, viimeinen tarjoaja on voittaja. Vuorosi tarjoaa myös tarjouksia. Jos vuorosi lopussa on vielä tarjoajia jäljellä, viimeinen tarjoaja on voittaja. Tässä tapauksessa käännät kuitenkin uuden korttikierroksen, viimeinen tarjoaja on voittaja ja peli jatkuu. Ole kuitenkin varovainen, sillä viimeisen tarjoajan ottaminen vuorosi lopussa voi maksaa!

Kun joku on ostanut kiinteistön, hän on valmis aloittamaan oman unelmakotinsa rakentamisen. Kun asetat peliin oikean määrän vaivaa, voi olla erittäin palkitsevaa olla rakentaja, joka luo unelmakotin. Esko-villapaita-peli voi olla erinomainen tapa oppia rakentajaksi, koska jokaisessa pelissä ei ole vain samanlaisia ​​sääntöjä, vaan käytetty strategia voi olla erittäin hyödyllinen. Lisäksi huomaat, että tämä on loistava tapa olla vuorovaikutuksessa muiden pelaajien kanssa, seurustella ja nauttia toistensa seurasta nauttien pelikokemuksesta.