Coop Captain Casino Suomi

Coop: Ennen kuin aloitan ehdotuksilleni, kuinka kasvatat kanojasi, anna minun keskustella ensin, miksi sinun on ensin rakennettava kotelo. Miksi tämä on? Koska se suojaa kanojasi saalistajilta ja muilta eläimiltä. Ilman yhteistyötahoa he ovat alttiita kaikenlaisille vahingoille. Kanakopassa on oltava vähintään kaksi ahventa, jotta hän voi nukkua, sekä kanojen pesälaatikot munimaan. Ja jokaisessa pesimäkohdassa voi olla vain neljä kanaa.

Sijainti: Kun olet päättänyt yhteistyösuunnitelman, sinun on valittava sille sopiva paikka. Onko se varjossa vai auringossa? Onko kanojen tarpeeksi syvä pakkaslämpötilan suhteen? Sinun tulisi myös varmistaa, että valitsemaasi paikkaan pääsee helposti sinä ja kanasi.

Sijainti on erittäin tärkeä – joten kiinnitä huomiota siihen. Yhteistyön on oltava helppo ylläpitää. Kanat rakastavat syödä lehtiä ja hyönteisiä, jotka putoavat maahan. Ja on välttämätöntä, että kotelo voidaan puhdistaa usein – päivittäin useimmissa tapauksissa.

Lattia: Sinun on oltava varovainen lattiavalinnassa. Lehtiä on kolme tyyppiä, joista voit valita. Ja on myös niitä, joita ei tarvitse käsitellä hyönteiskarkotteina ja kosteudenkestävinä. Mukavuutesi vuoksi suosittelen setriä.

Muut vaatimukset: Fyysisten näkökohtien lisäksi on muitakin näkökohtia, jotka sinun täytyy miettiä rakentaessasi osastoa. Mitä materiaaleja haluat käyttää? Aiotko käyttää lankaa tai puuta? Mikä on oikea korkeus?

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä – tarvikkeet, joita tarvitset yhteistyön loppuun saattamiseksi. Asiat, kuten pesimälaatikot, syöttölaitteet, kastelulautaset, kanan ruokintalaitteet jne. Jokaisen näistä tulee vastata valitsemaasi kotelomallia. Joten valitse paras muotoilu ja hanki kaikki tarvitsemasi lisävarusteet. Voit nauttia tuottamistasi tuoreista munista mahdollisimman pian.

Nyt kun tiedät mitä tarvitset, voit aloittaa yhteistyön rakentamisen. Ainoa ongelmasi on nyt päättää, mihin aiot laittaa sen. Muista vain, että kanoja on helppo hoitaa, joten sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin puhdistaa kerran päivässä – loput pitää huolehtia itsestään!

Kun olet onnistuneesti rakentanut omasi, huolehdi kanoistasi. Kun he vanhenevat, siitä tulee tärkeämpää, kun he tarvitsevat enemmän lämpöä ja tilaa vaeltaa. Voit aina lisätä eristekerroksia ikääntyessä. Ja mikä tärkeintä, varmista, että toimitat heille tarpeeksi ruokaa ja vettä pitämään heidät onnellisina.