Cadino Ei Rekisteröintiä

Jos aiot avata pienyrityksen tai johtaa omaa yritystäsi, varmista, että olet rekisteröitynyt Small Business Administration (SBA) ja CDA. CDA on liittovaltion virasto, joka vastaa pienten yritysten etujen suojaamisesta Yhdysvalloissa. Tämä virasto vastaa rekisteröintiprosessin hallinnoinnista yrityksille, yksityisyrittäjille ja kumppanuuksille. On myös erityissääntöjä, jotka koskevat kotimaisia ​​yrityksiä ja kotimaisia ​​yksityisyrittäjiä.

Saadaksesi itsellesi rekisteröinnin SBA: lle, sinun on jätettävä lomake nimeltä SBA: n rekisteröintiä ei vaadita. Tätä lomaketta varten vaadittavat tiedot ovat yrityksen nimi, osoite, yhteystiedot ja liiketoimintasi luonne. Voit joko lähettää tämän lomakkeen SBA: lle tai lähettää sen verkossa heidän verkkosivustonsa kautta. Jos haluat säästää aikaa lähettämällä tämän lomakkeen verkossa, voit ladata täytetyn lomakkeen heidän verkkosivustoltaan ja täyttää sen itse. Kun olet lähettänyt tämän lomakkeen, se tarkistetaan ja lähetetään virastolle käsiteltäväksi.

Aloittaaksesi rekisteröintihakemuksen sinun on lueteltava kaikki yrityksesi tiedot. Tässä vaadittavat tiedot ovat yrityksesi nimi, osoite, puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet. Sinun on täytettävä koko tämä lomake ennen lähettämistä. Sinun on varmistettava, että kaikki tiedot ovat oikeita, ja jos on virheitä, sinun on korjattava tämä ennen lomakkeen lähettämistä. Jos ei, SBA ei ota huomioon rekisteröintipyyntöäsi.

Kun luet kaikki yksityiskohdat, sinun on ilmoitettava, mihin yritystyyppiin kuulut. Heti kun yksityiskohdat on ilmoitettu, sinun tarvitsee vain napsauttaa “Lähetä”, jotta koko rekisteröintiprosessi voidaan suorittaa loppuun. Lisäksi tämä palvelu kysyy sinulta myös yrityksesi omistajan tai omistajan nimen. SBA tarvitsee tätä tarkistaakseen annetut tiedot ja selvittääkseen yrityksen rekisteröintikelpoisuuden. Tämä on myös osa due diligence -prosessia, jonka SBA käy läpi ennen kuin ne hyväksyvät yrityksen rekisteröintiä varten.

Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää SBA-prosessista, voit vierailla heidän virallisilla verkkosivuillaan. Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja usein kysyttyihin kysymyksiin. Sen lisäksi on luettelo palvelualueista, joilla voit hakea yritystäsi. Se on erittäin helppo soveltaa kullakin alueella, eikä prosessin aloittamiseen tarvita paljon asiakirjoja. Sinun ei myöskään tarvitse maksaa mitään vain aloittaaksesi.

Tämä palvelu on ihanteellinen niille, jotka haluavat perustaa yrityksen, mutta eivät tiedä millaista yritystä rekisteröidä. On myös hyvä alkaa tutkia sitä, koska saatat olla oikeutettu apurahan tai avustusohjelman piiriin. Voit myös kysyä muilta yritysten omistajilta palveluun liittymisen etuja, jotta tiedät, joiden yritysten kanssa kannattaa työskennellä. Tämä on ilmainen palvelu, eivätkä kaikki yritykset hyödynnä sitä.