Buu Klubben Pelit

Tämän sivun pelit perustuvat suosittuun lautapeliin nimeltä Bubbles. Niitä kaikkia on helppo pelata ja opettaa pelaajille kuinka kehittää oikea mielenterveyden asenne voittamiseksi. Hienojen juhlapelien lisäksi niitä voidaan käyttää myös muistitaitojen ja käsi-silmäkoordinaation parantamiseen, mikä tekee niistä upeita työkaluja lapsellesi käytettäväksi, kun pelaat ulkona ystävien kanssa tai osallistut muihin aktiviteetteihin.

Ensimmäinen peli on nimeltään ‘Sanahaku’. Kaksi seitsemän pelaajaa saa paperiarkin. Jokaisen pelaajan vuorollaan he asettavat paperille kirjeen yhdestä yhdeksään. Jokaisen pelaajan on yritettävä löytää mahdollisimman monta sanaa käyttämättä kirjainta, jonka kanssa he ovat tällä hetkellä arkilla. Tähän voi kuulua sanan tarkastelu joko vasemmasta tai oikeasta näkökulmasta tai tarkastelu sanaan epätavallisesta näkökulmasta. Kun pelaaja löytää sanan, jonka hän uskoo olevan oikea, hänen on sanottava sana ääneen kirjaimella, jolla he löysivät sanan, sekä kellonajan ja päivämäärän.

Toinen peli “Aivot ja suolet” asettaa pelaajat vastaamaan aivojen ja suoliston joukkueesta. Pelaaja nimeää yhden henkilön aivoiksi ja muut nimeävät jonkun suolistoksi. He yrittävät kukin pudottaa jokaisen kuplan, he törmäävät mahdollisimman nopeasti. Mitä nopeammin he ponnahtavat, sitä vähemmän pelaajia on joukkueessa, ja sitä enemmän ilmapalloja jää kellumaan ilmassa.

Kolmas peli ‘Millionaire Baby’ asettaa miljonääriryhmät toisiaan vastaan. Kaksi neljä pelaajaa nimetään eri rahallisilla arvoilla. Yksi henkilö aloittaa valitsemalla jonkun, joka on jo saavuttanut tietyn rahapoliittisen tavoitteen. Sitten peli vaihtaa rooleja, niin että yhdestä ihmisestä tulee miljonääri, ja muiden on yritettävä saavuttaa sama tavoite mahdollisimman nopeasti. Aina kun onnistuu, tavoitteensa saavuttanut osallistuja saa yhden pisteen, epäonnistuminen maksaa hänelle yhden pisteen.

Ja lopuksi pelin finaalin “Business Time With Bubbles” -pelissä pelaajien on arvioitava itsensä jokaisen pelikierroksen jälkeen. He saavat yhden pisteen jokaisesta positiivisesta arviosta, kaksi pistettä jokaisesta negatiivisesta arviosta. Loppujen lopuksi sanotaan ja tehdään, eniten pisteitä ansainneet pelaajat voittavat pelin. Muista pelata näitä pelejä ystävien kanssa ja älä unohda tuoda pullon viiniä!

Buu Klubben -pelien hauskasta ja värikkäästä maailmasta voi nauttia monilla muilla tavoilla. Voit ostaa näitä pelejä myös verkossa, joten sinun ei tarvitse olla vaikeuksia löytää kopioita suosituimmista peleistä. Voit joko ostaa peli-CD: n tai lainata sen vain ystävältä. Löydät itsesi laskemalla päivät, kunnes voit pelata uudelleen!