Bonuskoodit Ilman Talletusta 20.7 2021

Jotkut ihmettelevät, onko mahdollista saada bonuskoodeja tekemättä talletusta. Lyhyt vastaus on “se riippuu”. Jos etsit tämän tyyppisiä ilmaisia ​​tarjouksia hakukoneella (Google on hieno, mutta huomaa, että etsimäsi hakutulokset tulevat yleensä maksetuilta sivustoilta), sinun pitäisi olla onnea. Toisaalta verkossa on muutama paikka, josta et voi saada bonuskoodeja käyttämättä rahaa.

Joten jos et voi saada bonuskoodeja suoraan ilmaiseksi niitä tarjoavalta verkkosivustolta, kuinka saat ne? Ensin kannattaa etsiä online-kuponkeista tai alennuslehdistä. Nämä lehdet ovat yleensä ilmaisia, ja monet niistä tarjoavat ilmaisen tilauksen sivustoilleen. Monet tilaussivustoista tarjoavat myös ilmaisia ​​sähköpostiuutiskirjeitä tai ilmaisia ​​lahjoja, kuten kynät tai muistikirjat. Nämä sivustot voivat säästää paljon aikaa, jos haluat tilata niiden sivuston säännöllisesti.

Toinen tapa saada bonuskoodeja ilman talletusta on tulostettavien alennuskuponkisivustojen kautta. Täällä voit tulostaa kuponkeja ja käyttää niitä lähikaupoissa (jos onnistut löytämään sellaisen omalta alueeltasi). Tämän menetelmän haittapuoli on, että ne tulostetaan usein korkeilla yksikkökustannuksilla. Niitä on myös joskus vaikea lukea. Joten, jos sinulla on ongelmia niiden salauksen purkamisessa tai haluat vain olla varma, että sait oikean bonuskoodin, tulosta ne toisessa paikassa.

Verkkohuutokauppasivustot ovat myös hyviä paikkoja löytää ilmaisia ​​tarjouksia. Nopea Google-haku avaa useita näistä sivustoista. Sinun on vain oltava varovainen huijaussivustoissa, jotka varastavat tietojasi tai myyvät luottokorttitietojasi. Tällaisten sivustojen kotisivulla on usein ilmoituksia “älä lähetä” -ilmoituksia, jotka varoittavat sinua pysymään poissa niistä.

Viimeinen paikka, jonka sinun pitäisi löytää bonuskoodeista ilman talletusta, on kampanjasivustot. Nämä ovat samanlaisia ​​kuin huutokauppasivustot, koska sinun on oltava varovainen rekisteröidyillä sivustoilla. Kampanjat voivat tarjota ilmaisia ​​tuotteita tai lahjakortteja, mutta kiinni on, että sinun on tehtävä talletus, jotta pääset kampanjaan. Tämä voi olla hankalaa ja jättää sinulle vaikutelman, että et tehnyt tarpeeksi työtä saadaksesi ilmaisen tuotteen tai lahjakortin. Muista, että monet sivustot tarjoavat ilmaisia ​​kampanjoita aina silloin tällöin vain liiketoiminnan lisäämiseksi.

Siellä on tonnia bonuskoodeja, jotka saat, jos olet valmis tekemään vähän tutkimusta. Varmista vain, että tarkistat ne, ennen kuin hyppäät vain molemmilla jaloilla. Joskus ne eivät toimi, ja toisinaan ne voivat olla täysin sen arvoista. Joko niin, sinulla ei ole mitään menetettävää. Joten, mitä sinä odotat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *