Bonukset Ilman Kierrätystä

Voitko ansaita ylimääräistä rahaa antamalla työntekijöillesi bonuksia kierrättämättä? Voit, jos olet valmis tekemään tutkimusta. Suurimmalla osalla ihmisistä ei ole aavistustakaan siitä, että heidän roskansa lähetetään kaatopaikalle tai kierrätetään muuhun tarkoitukseen, ja tämä vaikuttaa suoraan ympäristöön. Kierrätysponnisteluilla ei ole järkeä, ellei myös yritys tee omaa osaansa. Onneksi monet suuret yritykset tekevät osuutensa ja välittävät säästöt asiakkailleen bonuksina.

Työntekijöille maksetaan usein bonuksia vastineeksi kierrätys- tai jätehuoltopalveluista. Kierrätysohjelmat eivät tapahdu maagisesti; ne vievät aikaa ja vaivaa. Jätehuolto ja kierrätys ovat tärkeitä, mutta ne jätetään usein huomiotta. Joillekin yrityksille kierrätys ja jätteiden vähentäminen eivät ole edes liiketoimintaa aloittavien ihmisten asialistalla. Siellä bonukset voivat olla hyödyllisiä.

Bonusten toteuttamisessa ilman kierrätysohjelmaa on kaikenlaisia ​​etuja. Yhdestä saat enemmän rahaa sijoittamistasi rahoista. Kierrätysohjelmat maksavat rahaa, ja niihin käytettävät rahat menevät muuhun kuin roskakorin poistoyritykseen. Se menee myös maapallolle, koska enemmän kierrätystä tarkoittaa vähemmän jätettä kaatopaikoille. Itse asiassa, kun kaupunki sijoittaa rahaa kierrätysohjelmaan, he saavat hyvityksen siitä, etteivät he tuota enemmän jätettä. Näitä hyvityksiä käytetään sitten palkkioina työntekijöille.

Kun annat bonuksia kierrättämättä, voit lisätä työntekijöiden kannustimia kierrättää. He näkevät taloudellisen hyödyn tekemisestä heti ja ovat motivoituneita antamaan kaiken. Se ei ole työntekijän tietoinen ponnistus, koska palkkiot eivät ole suuria, ellei joku tosiasiallisesti kierrätä. Jos jokainen yrityksessä antaa parhaansa, yritys pystyy vaikuttamaan merkittävästi maailman kierrätystoimiin.

Kun työntekijät menevät ulos ja tekevät omia juttujaan, heitä muistutetaan kierrätyksen tärkeydestä. Kierrätys on asia, jonka he ymmärtävät syvällä tasolla, ja nauttivat siitä säännöllisesti osallistumisesta. Tämä on yksi parhaista tavoista pitää korkealaatuinen työntekijä; ne, jotka nauttivat työskentelystä suuren asian hyväksi, tuovat työtovereilleen aina onnea. Mitä onnellisempia työntekijät ovat, sitä onnellisempi yritys on ja sitä enemmän rahaa he ansaitsevat pitkällä aikavälillä.

Kun toteutat bonuksia kierrättämättä, tarjoat työntekijöillesi erinomaisen kannustimen työskennellä planeetan hyväksi. Kun maksat ihmisille hyvin, saat enemmän aikaan pienemmillä resursseilla, ja tämä ei vain auta ympäristöä, mutta tunnet paremmin, kuinka paljon panostat maailman parantamiseen yleensä. Voit myös lisätä työntekijöiden säilyttämistä ja motivaatiota. Tarjoamalla kannustimia kannustat työntekijöitäsi tekemään oman osuutensa auttamaan maapalloa. Bonukset ilman kierrätystä voivat tuntua pieneltä, mutta niiden vaikutus organisaation tulokseen tekee näistä bonuksista pienen investoinnin arvoisia.