Bloons TD 5 Pelikone

Bloons TD 5 on paras pelikone, joka auttaa pelaajia oppimaan pelaamaan yksinkertaista mutta riippuvuutta koripalloa. Tämä johtuu siitä, että se ei vain opeta pelaajaa hallitsemaan eri koripalloliikkeiden tekniikoita, vaan myös varustaa heidät tiedoilla ja taidoilla, joita tarvitaan todellisessa maailmassa. Tämä pelikone toimii kahdella ohjaussauvalla ja näytöllä, jotka on kytketty itse konsoliin. Nämä kaksi painiketta ohjaavat hyppysuuntaa ja vanteiden pyörimissuuntaa.

Tämä pelikone on saatavana kahtena versiona, Standard ja Collector’s Editions. Keräilijän painoksissa on kokovartalovaljaat, tuloskortti ja kaksi sisäänrakennettua koripallokenttää. Vaikka kone voi olla kalliimpi, se on aina hintansa arvoinen, koska se voi tarjota soittimelle vuosien hauskaa ja viihdettä. Lisäksi pelaajien, jotka ovat erityisen kiinnostuneita koripallopelien pelaamisesta, tulisi ottaa tämä huomioon, koska se voi auttaa parantamaan heidän taitojaan.

Tässä koripallovideopelissä pelaajat käyttävät ohjaussauvoja Bloonsin hyppäämisen laukaisemiseen. Tämä johtaa sitten kehän pyörimiseen, joka ampuu pallon vanteisiin. Jos pelaaja laskeutuu johonkin kehästä, hänelle annetaan pisteitä ja jos hän onnistuu ampumaan pallon toiseen kehään, hänelle annetaan vielä viisi pistettä. Pisteiden määrä, jonka pelaajat voivat kerätä, sitä korkeampi on heidän pisteensä. Jos pelaaja lyö vanteen kaikin voimin, hänelle annetaan automaattinen kolmen pisteen bonus, joka on hyvä pelaajille, jotka haluavat lisätä pisteitään.

Koska tämä peli vaatii tiivistä yhteistyötä ohjaimen ja pelaajan välillä, se on suunniteltu siten, että molemmilla voi olla hyvä viestintä. Tämä johtuu siitä, että Bloons TD 5 on kytketty tietokoneeseen infrapunasignaalin kautta, minkä vuoksi sekä käyttäjän että pelaajien on turvallisempaa käyttää samaa konetta pitkällä aikavälillä. Infrapunasignaali tarkoittaa myös, että kone hyväksyy komennot vain yhdestä kädestä. Joten se varmistaa, että käyttäjä voi pelata vain yhdellä kädellä.

Toinen hyvä asia tässä koripallovideopelikoneessa on, että se antaa todella koripalloa harrastaville ihmisille mahdollisuuden nauttia tämän pelin pelaamisesta muiden urheilulajinsa kanssa. Joten jos haluat pelata joitain koripallopelejä ystävien kanssa tai jos haluat pelata yksityisiä pelejä kotona, tämä kone sopii sinulle täydellisesti. Se on jopa yhteensopiva NBA Live -koripallopelin useiden eri versioiden kanssa.

Et varmasti löydä mitään huonoja kommentteja käyttäjiltä, ​​jotka ovat soittaneet Bloons TD 5: llä, koska he ovat erittäin tyytyväisiä sen suorituskykyyn ja tuloksiin. Jotkut heistä sanoivat, etteivät voineet uskoa onneaan, kun he pelasivat ensin koneella, mutta tottuessaan siihen, he eivät voineet uskoa silmiään. Joten nyt koripallofanit ja innokkaat pelaajat ovat erittäin onnellisia siitä, että heillä on mahdollisuus pelata tätä koripallovideopeliä verkossa tai offline. Sen lisäksi nämä koneet ovat täydellisiä lahjoja lapsille, jotka haluavat harjoittaa koripalloa urana. Joten jos aiot antaa lapsellesi koripallokoneen, niin Bloons TD 5 on ehdottomasti loistava valinta.