Sinun ei tarvitse olla kilpa-fani, jotta voit nauttia autopeleistä Sony PlayStation 4: ssä. Tämä interaktiivinen konsoli tarjoaa koko joukon pelejä, joita voi pelata Sony PlayStation Portable -laitteella. PS4: ssä on melko vankka taaksepäin yhteensopiva ominaisuus, jonka avulla vanhempien konsolien käyttäjien on helppo siirtyä uuden sukupolven peleihin. Tämä on hieno uutinen niille, jotka jättivät huomiotta PS3: lle ja PSP: lle saatavilla olevien mahtavien pelien ensimmäisen aallon. Jos olet yksi niistä monista ihmisistä, jotka eivät vieläkään ole ostaneet uutta PlayStationia, nyt saattaa olla hyvä aika hypätä uuteen villitykseen. Kaikki Sony PlayStation 4: n pelit on rakennettu alusta asti nykypäivän konsoleille, ja niitä on yhtä hauska pelata nykypäivän Sony PlayStation Portable -sovelluksessa kuin aikaisemmissa konsoleissa.

Jotkut Sony PlayStation 4: n huippupeleistä sisältävät Fable: The Journey, Need For Speed, Gran Turismo Sport ja Rayman Legends. Jokainen näistä peleistä omissa sarjoissaan tarjoaa tarpeeksi laatua, jotta niistä olisi hyötyä, mutta niillä on myös tarpeeksi ainutlaatuisia piirteitä, jotta voit pelata kauan sen jälkeen, kun olet kyllästynyt toimintaan. Vanhemmat ja lapset pitävät näitä autopelien autopelejä kelvollisina, ja erityisesti vanhemmat nauttivat mahdollisuudesta viedä lapset pyörimään yhden suosikkivideopelinsä uusimmasta versiosta.

Jos et ole pelannut mitään PSP: n ensimmäisistä peleistä, olet sen velkaa itsellesi. Nämä interaktiiviset uskallukset ovat mellakka. Sinulla on hauskaa tuntikausia ja säästät paljon rahaa prosessin aikana. Vanhemmat, joilla on pieniä lapsia, saattavat haluta harkita jonkin näistä saamista ensin, mutta vanhemman väkijoukon tulisi odottaa tuntikausia puhdasta hauskaa. Jos nautit autopeleistä Sony PlayStation Portable -sovelluksessa, tällä versiolla on enemmän kuin tarpeeksi monipuolisuutta ja houkuttelevuutta kaikille.

Tarvitsetko nopeutta, pelaat kuuluisana kilpailijana Michael “Mutt” McCullochina, jonka on pelastettava maailma pahoilta kuljettajilta kilpailussa maaliin asti. Tämä on yksi perinteisemmistä konsoleille tarjolla olevista autopeleistä, ja sarjan fanit tietävät mielellään, että se on edelleen yksi sarjan myydyimmistä merkinnöistä. Voit kilpailla joitain maailman suurimmista autoista, mukaan lukien Ferrari ja Lamborghini. Musiikki on tarttuvaa ja nopeaa, joten tiedät, kun olet lähestymässä maalilinjaa ja mikä auto sinulla on oltava voidessasi liikkua.

Sarjan seuraava peli, Gran Turismo Sport, keskittyy itse asiassa Ferraria näyttävän auton ympärille. Peli vie sinut Ferrari Porsettan ratin taakse, ja ainoa tapa onnistua on päivittää se pelin tehokkaimmaksi autoksi. Tämän avulla voit mukauttaa autosi siihen pisteeseen, jossa jokainen tekemäsi valinta voi vaikuttaa kilpailusi lopputulokseen. Tämä peli vie sinut myös maailman suurimpien urheiluautojen ratin taakse, mikä tarkoittaa, että pääset viettämään aikaa valikoiden läpi päättääksesi oikea auto sinulle. Se on paras esteettömyys, ja jopa nuoremmilla lapsilla ei ole mitään ongelmaa pelaamalla tätä. PS4: lle on nyt saatavana vielä enemmän autopelejä, mikä on hieno tapa pysyä mukana pelialan uusimmissa trendeissä.

Äskettäisten skandaalien vuoksi, joissa on mukana tiettyjen pelien julkaisijoita, on aina tärkeää pelata joukko pelejä eri yrityksiltä, ​​ennen kuin teet päätöksen kumpi ostaa. Onneksi Sony Computer Entertainment America tarjoaa tällä hetkellä useita upeita pelejä, kuten Need for Speed, Gran Turismo ja Mafia Wars. Jokainen näistä peleistä tarjoaa pelaajille mahdollisuuden rakentaa oma imperiuminsa ja hallita katuja oikeudenmukaisesti. Jos pidät vahvan tarinan omaavista kilpa-peleistä, rakastat Need for Speed ​​-pelien pelaamista, kun taas Mafia Wars antaa sinulle mahdollisuuden rakentaa imperiumiasi ja hallita kaupunkia laittomilla keinoilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *