Asepeli Jossa Vaihtuu Ase Code

Peli Metal Gear Solid: The Painkillers on toimintaseikkailupeli, jossa pelaaja hallitsee käärme-nimistä hahmoa ja käyttää vihollisten tappamiseen aseita, kuten veitsiä, konekiväärejä ja roolipelejä. Pelin juoni kertoo terroristiryhmästä, joka aikoo räjäyttää suuren lentotukikohdan, jota Yhdysvaltain armeija hallitsee. Pelaajalla on mahdollisuus valita, pettävätkö he toverinsa ja auttavatko armeijaa pysäyttämään terroristit vai yrittävätkö sen sijaan päästä pois tukikohdasta millä tahansa mahdollisella tavalla.

Pelin aseet voidaan kerätä ja lisätä Snake-luetteloon. Niitä voidaan käyttää myös muita pelaajia vastaan, ja niillä on erilaiset vaikutukset sen mukaan, miten niitä käytetään. Peli sisältää monia asetyyppejä, myös sellaisia, joita ei voi hankkia mistään muualta.

Metal Gear Solidilla on monia mielenkiintoisia aseita. Tässä pelissä saat ensisijaisen, toissijaisen ja ylimääräisen aseen jokaiselle tasolle. Jokaisella näistä on omat ainutlaatuiset edut ja haitat, mutta niihin liittyy myös erityinen asekoodi. Nämä koodit voivat antaa pelaajille ylimääräistä terveyttä, ammuksia, rahaa tai jopa mahdollisuuden tuplasti hypätä. Tämä vaikeuttaa myös erilaisten aseiden keräämistä, koska sinun on todella tiedettävä, mitä koodia käytetään saadaksesi tarvitsemasi. On yleensä parasta kokeilla ennen ostamista alussa nähdäksesi kuinka kukin ase toimii ja mitkä ovat sen edut / haitat.

Toinen mielenkiintoinen näkökohta tässä Metal Gear Solid -pelissä on, kuinka koodi muuttuu koko pelin ajan. Sinulla on ensisijainen ase, jota käytetään useimmissa tehtävissä; toissijainen ase, jota käytetään vain tietyissä lähetystyypeissä; ja ylimääräinen ase, jota voidaan käyttää vain harvoin. Pelissä on järjestelmä, joka laskee, kuinka monta kutakin tyyppiä olet kerännyt, ja vertaa sitä sitten tiettyyn määrään. Kun koodi saavuttaa tietyn kynnyksen, asekoodia muutetaan seuraavan tyypin keräämisen helpottamiseksi.

Yksi asioista, joista pidän todella tässä pelissä, on kuinka paljon mukautuksia on. Pelissäsi on paljon kohteita, joita voidaan muokata tai lisätä; aina vaatteista vaatteiden väriin ja jopa aseisiin. Ostettavissa on jopa useita aseita. Vaikka pelillä on jonkin verran samankaltaisuutta Metal Gear Solidin kanssa, se on hieno käänne konseptissa ja on hauskaa pelata.

Kun pelaat tätä peliä, varmista, että keräät kaikki aseet, jotka voit matkan varrella, koska lopulta loppuu. Varmista myös, että vältät terveytesi kulumisen liian nopeasti. Jos haluat levätä, sinun tulisi levätä virkamatkojen välillä. Nämä olivat joitain Armshotin pelivertailuja, joissa asekoodi muuttuu.