Apit Iphone Mistä Voi Voittaa Rahaa

Apit on ilmainen iPhone-peli, jota voit pelata iPhonesta tien päällä. Peli on helppo noutaa, eikä grafiikka ole liian nuhjuinen mobiililaitteelle. Itse asiassa grafiikka on niin yksityiskohtaista, että jotkut ihmiset saattavat ajatella, että ne on suunniteltu erityisesti iPodia varten. IPhonen terävä näyttö värikkäästä kohtauksesta on erittäin helppo menettää itsesi pelissä.

Puhelimellasi voi pelata monia pelejä, mutta mikään ei tarjoa Apitin tekemää viihdettä ja hauskaa. Aloitetaan valitsemalla yksi useista kuvakkeista ja sitten nuolien avulla sinut läpi tason. Kaikki tasot luodaan satunnaisesta kuviosta, ja mitä eteenpäin, sitä monimutkaisempi muotoilu muuttuu. Peli on helppoa, ja pelaajat ovat joskus yllättyneitä saadessaan selville kuinka pitkälle he voivat mennä vain kokeilemalla. Jotkut kuvakkeet antavat sinulle vihjeitä, antaen sinulle edun muihin pelaajiin nähden, joilla ei ollut vihjettä heti aloittaessaan peliä. Tämä on osa mitä tekee tästä pelistä niin hauskaa.

Apitin pelaamiseksi sinun on ladattava APIT-sovellus iTunes Storesta. Tämän avulla voit rekisteröityä ilmaiseksi pelaamaan iPhone-peliä millä tahansa Wi-Fi-yhteensopivalla laitteella. Kun olet valmis aloittamaan pelaamisen, näytössä vilkkuu kuvake, jossa lukee “Pelaa Apit”. Jos hyväksyt, näet hahmosi luomisnäytön. Nimesi luodaan, ja sitten sinut testataan, jotta voit selvittää, kuinka hyvin pystyt käsittelemään edessäsi olevat haasteet. Haasteet on suunniteltu testaamaan loogisia ja fyysisiä kykyjäsi kolmessa kategoriassa: aritmeettinen, musiikki ja muisti.

Apitin pelaamiseksi sinun on pystyttävä hyödyntämään piilotettua lahjakkuuttasi numeroihin ja vaikeiden tehtävien suorittamiseen rajoitetun ajan kuluessa. Mitä kauemmin pelaat peliä, sitä paremmat mahdollisuutesi voittaa. Ansaitset rahaa suorittamalla tehtäviä pelissä, ja nämä rahat voidaan käyttää esineisiin ja lisätä virtuaaliseen salkkuusi. Voit myös voittaa jännittäviä palkintoja pelatessasi peliä ja voit lunastaa nämä palkinnot oikealla käteisellä tai pelata Apitia ilmaiseksi.

Ennen kuin voit aloittaa pelin pelaamisen, sinun on ladattava ja asennettava Flash-versio. Näin voit pelata peliä laadukkaammalla grafiikalla, nopeammin ja kirkkaammilla väreillä. Halutessasi voit muuttaa Flash-ikkunan kokoa muuttamalla tietokoneen asetuksia. Tämän avulla tietokoneesi voi avautua nopeasti, jotta voit pelata peliä missä tahansa. Jos sinulla ei ole Flash-asennusta, sinun on käytävä Internetissä, joka tarjoaa tämän ominaisuuden.

Jos haluat yksinkertaisen ja helpon tavan ansaita rahaa nopeasti, kokeile pelata Apitia! Sinulla on kaikki mitä tarvitset pelaamaan tätä riippuvuutta aiheuttavaa mutta hauskaa peliä tänään! Vieraile alla olevalla sivustollamme saadaksesi lisätietoja jännittävästä uudesta pelistä, jota voit pelata ilmaiseksi ja käteisenä voitoissa huomenna!