Aku Ankka Peli

Battery Duck on yksi monista suosituista ankka metsästyspeleistä, jotka löytyvät verkosta. Pelistä on saatavana melko monta erilaista versiota, joista jokainen edellyttää pelaamiseen erilaisia ​​taitoja. Pelin perustavoitteena on löytää piilotettu ankka tai veneet ja saada ne uimaan virtaa vasten. Pisteet lasketaan sen mukaan, kuinka hyvin simuloit väistävää liikkeitä tavoitteen löytämiseksi. Aloittamasi tasot kasvavat, kun saat enemmän kokemusta peliä pelatessasi. Taitosi paranevat kuitenkin myös vähitellen, kun harjoittelet yksinpelissä.

Yksi asioista, jotka tekevät pelistä niin suositun, on sen monimutkaisuus, jota ei löydy monista muista ankan metsästyspeleistä. Haaste johtuu siitä, että pelissä on kirjaimellisesti tuhansia pieniä esineitä ja että näitä esineitä on käsiteltävä huolellisesti ankka paikantamiseksi. Jos pelaat yksinpeliä, sinulla on vain muutama sekunti aikaa löytää ankka, joten siirron ajoitus on välttämätöntä. Siksi monet pelaajat pitävät Battery Duck -pelien yksinpelien pelaamista haastavimpana.

Eri vaiheiden aikana kerrottu tarina on helppo seurata. Ankan metsästysasiantuntijaksi tunnistetun sankarin on ohjattava veneensä kanjoneita pitkin tavoitteen löytämiseksi. Kun jatkat peliin, opit lisää pelissä käytetyistä esineistä ja salaisuuksista, joita hallussa on konna, joka on pelin päähenkilö. Matkan varrella kohtaat muita haasteita, joiden valloittaminen vaatii taitoa ja kärsivällisyyttä. Nämä tasot antavat sinulle myös mahdollisuuden oppia lisää alueellasi noudatettavista laeista ankan metsästyksen laillisuuden aikana.

Voit löytää erilaisia ​​ankkoja, jotka löytyvät pelistä, mukaan lukien suositut sinivalkoiset ankat. Kun edistyt tasoilla, opit lisää erityyppisistä aseista, joita käytetään näiden ankkojen kaatamiseen. Yhdellä pelitasolla saat selville myös elektronisten ansojen lisäämisen, joita aiemmin oli saatavilla pelin Nintendo-konsoliversioissa. Jos nautit Battery Duckin vanhempien versioiden pelaamisesta, nautit uudempien versioiden pelaamisesta, josta löydät enemmän kuin vain muutamia uusia ominaisuuksia.

Peli on melko helppo pelata, ja voit löytää yksinkertaisia ​​ohjeita, jotka annetaan, kun ostat pelin. Vaikka et olisi perehtynyt ankan metsästyksen perusteisiin, sinun pitäisi helposti ymmärtää hallintalaitteet. Joissakin tapauksissa, jos pelaat pelin Nintendo-versioita, sinun on ehkä käytettävä olkapainikkeita laukauksesi tekemiseen. Riippumatta siitä, käytätkö painiketta tai liipaisinta, voit kuitenkin nauttia pelin jännityksestä.

Jos pidät ankanetsinnän ideasta, mutta sinulla ei ole kokemusta urheilusta, sinun kannattaa kokeilla peliä Nintendo-konsoliversioissa. Kuitenkin, jos olet kokenut urheilussa, saatat olla paremmin palvellut pelaamalla jotakin muuta käytettävissä olevaa ankan metsästyspeliä. Voit helposti löytää sellaisen hakemalla Internetistä. Kotitietokoneella pelaamisen lisäksi voit kokeilla sitä myös Wii: llä. Wii: n avulla voit käyttää liiketunnistusta auttaaksesi metsästämään erilaisia ​​lajeja, joita löytyy alueilta, jotka ovat riittävän kaukana toisistaan, jotta voit toimia menestyksekkäästi. Riippumatta siitä, minkä tyyppistä peliä haluat, sinun pitäisi pystyä löytämään yksi, joka sopii persoonallisuuteesi ja pelityyliisi.