5 E Ei Talletusta

Viisi E-No Deposit -peliä on saanut suosiota viime aikoina. Pohjimmiltaan E nodd on peli, johon ei liity talletusvedonlyöntiä, jossa pelaajat tekevät panoksia luottokortillaan ikään kuin se olisi tavanomainen panos. Koska e-solmut eivät kuitenkaan vaadi pelaajaa maksamaan ensimmäisestä vedosta, niitä kutsutaan myös “ei talletus” -peleiksi. Pohjimmiltaan ajatus tämän käsitteen taustalla on se, että maksamalla alkuperäisen summan pelaajat varmistavat, että he ottavat tietyn riskin siitä, että heidän tilinsä saattaa joutua petokseen, ja varmistaisivat siten, että he pystyvät ainakin ansaitsemaan tuloja itse pelistä. E-nyökit ovat erityisen suosittuja videopelaajien ja ihmisten keskuudessa, jotka ovat taipuvaisempia kuluttamaan rahaa asioihin, joita he eivät ehkä tarvitse.

Perusmäärittelynsä suhteen E-oice määritellään peliksi, jossa pelaajat tekevät vedon luottokortillaan ilman, että heidän on maksettava vetoja. Toisin sanoen näihin peleihin liittyy ved-vedonlyönnin käsite, jossa pelaajat asettavat rahansa “ei-automaattiin”. Kun pelaaja on lyönyt vetonsa, ei nostaa summan “automaatista” ja vähentää sitten tietyn määrän varoja myös pelaajan tililtä. A-käsite on suhteellisen sama kuin ved-vedonlyönti, vain että ved-panoksia käytetään vetojen sijasta. Pohjimmiltaan a: ta kutsutaan usein vedonlyönniksi tai lopulliseksi e-solmupisteissä.

Kaksi suosituinta parasta peliä ovat vedonlyönti ja betFinal. Sekä ved Final että bet final sisältävät vedonlyönnin joukkueen todellisesta suorituksesta todellisessa urheilutapahtumassa, kun taas tämä tarkoittaa vedonlyöntiä joukkueen yleiseen suorituskykyyn. Suurin osa pelaajista joutuu ansaan sijoittaa rahansa uuteen finaaliin tai panosfinaaliin riippumatta siitä, pitäisikö heidän tehdä niin. Sellaisena panosfinaali on usein lyömätön. Joskus voi kuitenkin olla hyvä idea laittaa rahasi vetopeliin, koska se tarjoaa usein korkeamman tuoton.

Sekä panosfinaalit että sitten asetetaan yleensä vedonlyöntipörssiin. Sivustojen valuuttakurssit ovat huomattavasti edullisempia kuin betfairs-kurssit. Vedonlyönnin lopullinen vaihtokurssi on kuitenkin yleensä epäedullisempi, varsinkin sen takia, että vedonlyönti on yleensä lyömätön. Tämän lisäksi monet pelaajat pyrkivät välttämään suurten vedonvälittäjien omistamia vaihto-sivustoja, koska sitten on suuri riski.

Mitä tulee e-solmuihin, ne ovat samanlaisia ​​kuin ved-vedonlyönti sijainnin suhteen. Ne löytyvät myös verkosta, vaikka verkossa sitten ja vedonlyönti ovat yleensä huomattavasti vähemmän suotuisia verrattuna offline-vastaaviin. Offline-paikat ovat yleensä kalliimpia ja mahdollisuudet voittaa ovat suuremmat. Toisaalta online-paikat tarjoavat mahdollisuuden suuremmalle joukolle osallistujia. Offline-paikat rajoittavat yleensä osallistuvien pelaajien määrää. Online-paikoilla on pienempi osallistujien enimmäismäärä.

Oli oli äskettäin asetettu epätasapainoon. Oli on tyypillisesti korkea lakkoasteinen pelaaja, mutta hän on voittanut vain kolme kymmenestä pelistä. Tämä johtuu ensisijaisesti arvonnoista, jotka vaikuttavat negatiivisesti voittoosi. Kaiken kaikkiaan tasapeli ja Ja Niu eivät ole hyviä Oliille. Tästä syystä Oli ei todennäköisesti jatka kannattavaa pelaajaa, koska hän häviää jatkuvasti. Tästä syystä sinun ei pidä luottaa Oliin pitkäaikaiseen sisäänostoon, koska hän ei yksinkertaisesti ole riittävän johdonmukainen sisäänostotaso.