20e Ilmaista Pelirahaa

Yksi mielenkiintoisimmista tuotteista, jotka olen löytänyt viime aikoina, on 20e Free Play Money System. Tämä järjestelmä on itse asiassa sarja pokerikoulutusvideoita ja kirjoja, jotka on luonut voittanut pelaaja Brian Townsend. Nämä video-oppitunnit ja videot on suunniteltu opettamaan sinulle kaikki peruspokeristrategiat ja -taidot, joita vaaditaan tullaksesi suureksi pokeripelaajaksi, mutta ne on myös luotu siten, että ne antavat sinulle edun nähdä, kuinka muut huippupokeripelaajat soittaa myös heidän kätensä. Näissä videoissa ei vain näytetä, kuinka voit käyttää erilaisia ​​sähkötyökaluja hyödyksi, vaan ne myös osoittavat, minkä tyyppisiä asioita kannattaa etsiä, kun pelaat pokeria, mikä on asia, jonka suuri osa pokerimaailmasta yleensä unohtaa.

Suurin asia, jonka tällä järjestelmällä on tarjottavanaan, on kyky kasvattaa pankkitiliäsi. Kuten et ehkä tiedä, pokerihuoneet voivat olla erittäin anteliaita tarjoamalla ilmaista rahaa. Tämä on kuitenkin rajallinen määrä, joka jaetaan jokaiselle pelaajalle kuukausittain tai vuosittain, ja valitettavaa on, että jotkut pokerihuoneet antavat sinulle edelleen enemmän rahaa ajan myötä, kun taas muut pokerihuoneet kuluttavat lopulta ilmaista rahan tarjontaa eikä ole enää halukas antamaan sitä pois. Siksi suosittelen lämpimästi 20e Free Play Money System -järjestelmän käyttöä, koska monet huippupelaajat ovat käyttäneet sitä varojen huomattavaan parantamiseen.

Toinen 20e Free Play Money -järjestelmän keskeinen piirre on mentorointi. Brian Townsend on henkilökohtaisesti kouluttanut satoja pelaajia kaikilla kokemuksillaan pokerista, eikä hän usko pakottavansa uusia opiskelijoita peliin ennen kuin he ovat valmiita. Hän uskoo antavan heidän oppia omista virheistään, ja Free Play Money System -järjestelmän avulla hän on koonnut kurssin, joka kattaa melkein kaikki mahdolliset pokerin näkökohdat. Tämän laajan kurssin avulla on helppo nähdä, kuinka pääsy tämäntyyppiseen rahaan parantaisi huomattavasti pelaajan ajattelutapaa. Kun sinulla on niin paljon tietoa käden ulottuvilla, on helppo valita erilainen pokeristrategia ja soveltaa sitä pelaamiseen milloin haluat.

Viimeinen merkittävä ominaisuus, jonka löydät tästä ohjelmasta, on uskomaton asiakaspalvelu. Tämän tuotteen jokainen osa on tuettu suoralla puhelintukitiimillä, joka on aina valmis vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan sinua parantamaan peliäsi. Vaikka olisit vasta aloittamassa pokeria, nämä puhelintukitiimit voivat olla erittäin hyödyllisiä, varsinkin kun tarvitset vinkkejä tai strategioita, joista saatat olla loppunut. Lisäksi monet pokerihuoneet tarjoavat sinulle mahdollisuuden kokeilla ohjelmistoja pienestä maksusta, mikä on valtava etu, koska et tiedä, pidätkö siitä todella ennen maksamista.

Kaiken kaikkiaan tämä on erinomainen työkalu kaikkien pokerinpelaajien käytettäväksi, ja jos sinulla on vaikeuksia päästä sisään peliin, tarvitset ehdottomasti tätä ohjelmaa, joka auttaa sinua pääsemään yli minkä tahansa “hump”. Nämä pokerihuoneet ovat myös erittäin tunnettuja, ja tämä tarkoittaa, että jokaisesta käyttämästäsi dollarista on kilpailua. Sinun ei tarvitse huolehtia liikaa käyttämisestä jäsenyyteen, koska hinnat ovat niin kohtuulliset. Lisäksi saat kaiken tarvitsemasi heti laatikosta. Saat täyden ensimmäisen oppitunnin jokaisesta pelistä, mikä tarkoittaa, että olet jo perehtynyt perussääntöihin ja millaista toimintaa sinun pitäisi odottaa, kun istut pelaamaan. Tämä on loistava tapa aloittaa pokerin pelaaminen, ja jos tarvitset lisäapua, voit aina ostaa lisäoppaita, jotka opettavat sinulle vielä enemmän pokeria.

Vaikka tämä pokerityökalu ei välttämättä ole välttämättä paras vaihtoehto kaikille, se on silti ansainnut paljon kiitosta muilta pokerinpelaajilta. Jos haluat saada kaiken irti ilmaisesta pokerirahastasi, sinun kannattaa tarkistaa tämä työkalu. Se antaa sinulle kaiken mitä tarvitset taitojesi parantamiseksi kuluttamatta omaisuuksia, ja se on täysin ilmainen ladata! Hyödynnä kaikkia sinulle tarjolla olevia mahdollisuuksia tämän upean uuden pokeriohjelman avulla.