Voi olla jonkin aikaa 123 pelin viimeisen päivityksen päättymisestä, mutta nyt meillä on uusi peli. Sitä kutsutaan “kouruiksi ja tikkaiksi”. En ole täysin varma, mistä tässä pelissä on, että ihmiset ovat niin intohimoisia siitä. Näyttää siltä, ​​että sillä on jotain tekemistä suositun peliohjelman The Price is Right kanssa.

Koska pian on uusi pelipäivitys, ajattelin laittaa tämän arvostelun ensin tähän. Lisään myös linkin pelin uusimpaan versioon “Chutes and Ladders”. Olen varma, että olet nähnyt tämän pelin aiemmin. Siitä on julkaistu useita versioita vuosien varrella. Luetteloon ne, jotka muistan pelaavan, sekä ne, joita voit pelata nyt.

Ensimmäinen peli julkaistiin jo vuonna 1993 ja sitä kutsutaan nimellä “Omenat ja appelsiinit”. Tämä on versio, jonka useimmat ihmiset todennäköisesti muistavat nuoruudestaan. Tällä pelillä oli melko vaikeita tasoja ja erittäin hankala ajoitus. Niille meistä, joilla oli enemmän kokemusta tämäntyyppisistä peleistä, tämä ei ehkä ollut yhtä haastavaa kuin tuolloin, mutta se oli varmasti hauskaa.

“Omenat ja appelsiinit” ei päivitetty vuosia, mutta uusi peli julkaistiin lopulta. Sitä kutsuttiin “Cactus”, joka mielestäni on hedelmän nimi, johon peli perustuu. Jälleen tämä on vaikea taso hankalalla suunnittelulla ja ajoituksella. Muista, että sinun on suoritettava jokainen taso ennen siirtymistä seuraavalle tasolle.

“Cactus” korvattiin myöhemmin “Daisy Days”. Tällä kertaa se ei ollut videopeli, vaan varsinainen juoni. Jälleen tavoitteena oli saavuttaa eri tasot määrätyssä ajassa. Pelin mukana oli uusia haasteita. Yksi heistä oli istuttaa koiranputkea ympäri maailmaa, katsella sitten niiden kukintaa ja pystyä korjaamaan ne lisäpisteitä varten.

“Cactus” suunniteltiin uudelleen Nintendo Wii: tä varten, ja se on nyt itsenäinen peli. “Kaktus” on samanlainen kuin “Omenat ja appelsiinit”, koska se käyttää kasveja ja muita esineitä esteiden kulkemiseen ja tavoitteidesi saavuttamiseen. Uskon, että tämä peli on edelleen erittäin nautinnollinen tänään, koska monet ihmiset nauttivat pelaamisesta sen ollessa uusi. Suosittelen ehdottomasti tätä peliä kaikille, jotka etsivät uutta peliä Wii: llä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *